Blog menu

Laatste blogposts

Kledingdozen gebruiken in de winkel? Bekijk de verschillende inpaktechnieken en customize mogelijkheden

2022 Views
Geplaatst in: Winkel verpakkingen

Bij het inpakken van kleding heb je veel verpakkingsmogelijkheden. Wat dacht je van glossy geschenkdozen, satijnen linten, zijdepapier, cadeauzakken en cadeaustickers? In deze blog geven wij je een aantal voorbeelden van de mogelijkheden en delen wij onze inpaktechnieken!

Kleding inpakken: licht & luchtig 

Kleding heb je in vele soorten en maten, dus de kledingdozen bieden wij ook aan in vele soorten en maten. De kledingdozen zijn speciaal op maat geproduceerd, je kunt bijvoorbeeld kiezen uit maten waar precies een t-shirt, spijkerbroek of net colbert in past. De kledingdozen worden ook vaak geschenkdozen genoemd, in assortiment heb je keuze uit meer dan 200 dozen.

In deze blog houden we de kleuren en materialen van de verpakkingen licht en luchtig met veel wit, beige en turquoise tinten. Heerlijk zomers!

Kledingdozen inpaktechnieken

Vijf inpaktechnieken voor kledingdozen:

1. Strikken

De meest bekende vorm bij het inpakken van cadeaus. Je kiest een mooi lint en strikt deze met een grote lus om de kledingdoos. Naast satijnen linten heb je de keuze uit vele inpaklinten zoals organzalint, raffia lint, krullint en katoen lint.

2. Vlechten

Een speciale inpaktechniek die je nog niet veel voorbij ziet komen. Het vlechten is heel makkelijk, maar de kledingdoos krijgt er meteen een andere uitstraling door. In het voorbeeld is gekozen voor twee kleuren lint, deze vallen als een vlechtwerk om de doos heen. Je kunt dit zo uitgebreid maken als je wilt. 

3. Omwikkelen

Pak een stuk zijdepapier, lint en sticker. Wikkel eerst het zijdepapier om de kledingdoos, vervolgens het lint en plak deze ten slotte vast met een sticker

4. Plakken

Kies een cadeausticker naar keuze en plak deze rondom een kledingdoos zodat er een mooi stippen patroon ontstaat.

5. Opvullen

Het opvullen van de kledingdoos is onze laatste manier die wij je als tip willen geven! Gebruik hiervoor zijdepapier in een mooie kleur of vul de doos met Sizzlepack in een kleur naar keuze.

De verschillende inpakvoorbeelden geven je hopelijk genoeg inspiratie om zelf ook creatief aan de slag te gaan met de kledingdozen in combinatie met de diverse inpakmaterialen.   

Kledingdozen bedrukken

Wil je de kleding beschermd verzenden, luxe verpakken als een cadeau of mooi presenteren in de winkel? Wij helpen je graag met het selecteren van de kledingdoos die het beste bij jouw kledingcollectie, huisstijl en imago past.

Als je een kledingdoos bedrukt wilt hebben, neem je contact op met onze drukwerk specialist [email protected]. Geef daarbij het type doos aan, de kleur, gewenste opdruk en het aantal stuks waar je interesse in hebt. Dan maken wij een offerte op maat.

De kleding verpakkingen bestellen voor jouw winkel? Ga dan naar website en kies jouw favoriete verpakkingen.

Bekijk alle verpakkingen


Previous post Next post

Laat een bericht achter