Blog menu

Laatste blogposts

Winkelverpakkingen van ROBBIES

1450 Views

ROBBIES is een onderscheidende ontmoetingsplek van ruim 1000m2 in het centrum van Den Bosch. Je vindt er een bijzondere mix van producten en merken op het gebied van ‘Lifestyle, Fashion, Beauty and Food’. ROBBIES is al jaren een trouwe klant van Paco Verpakkingen. In deze blog leggen wij uit én laat wij zien hoe zij het verpakkingsmateriaal van Paco Verpakkingen gebruikt.

robbies den bosch inpakmateriaal

Kijkje bij Robbies in Den Bosch

De reporters van Paco Verpakkingen zijn langs de prachtige winkel ROBBIES geweest voor een inspirerend interview met Nikkie Wolfs, entrepreneur en creatief brein achter ROBBIES. We hebben een rondleiding door de winkel en het café gekregen en Nikkie demonstreerde hoe zij de geschenken in de winkel verpakken, natuurlijk met het verpakkingsmateriaal van Paco Verpakkingen! 

robbies den bosch verpakkingen

Winkelverpakkingen van ROBBIES

De verpakkingen die worden gebruikt om cadeautjes mooi in te pakken, liggen overzichtelijk achter de toonbank voor optimale efficiëntie. Het zijdepapier bedrukt met logo ligt open opgesteld zodat de producten er makkelijk ingewikkeld kunnen worden. Het lint wordt van te voren al geknipt in de juiste lengte en liggen klaar voor gebruik in de rekjes aan de muur. Ook staat er een organizer waarin alle zakjes, lintjes, kluwen touw en stickers netjes zijn geordend.  

Zodra het cadeau is ingepakt gaat deze in een papieren draagtas. Klanten komen speciaal terug naar de winkel voor de chique cadeauverpakkingen. Soms vragen ze zelfs een tas mee om als cadeauverpakking te gebruiken!

Inpakken Kerst cadeautjes

Wil je weten hoe de producten bij ROBBIES worden ingepakt? Bekijk dan de video op YouTube door op één van de afbeeldingen te klikken. 

Een verpakking bedrukken met jouw logo geeft een meerwaarde voor je winkel, voor prijzen en mogelijkheden neem je contact met ons op via [email protected] of kijk je op de drukwerkpagina.

Bekijk de drukwerkpagina


Previous post Next post

Laat een bericht achter