Blog menu

Laatste blogposts

Gebruik een geschenkdoos als luxe maaltijdbox!

Out of the box, into the future

Proef het nieuwe thuistafelen! Serveer jouw maaltijd in een Paco vijfsterren maaltijdbox. Paco Verpakkingen levert de ingrediënten voor een smaakvolle presentatie van verschillende gerechten. Een box van Paco is niet zomaar een doos, het is een welkom aan tafel box. Mooi licht, bloemen, een glas wijn, genieten van het eten en de sfeer. Breng jouw restaurant bij de klanten thuis. Paco serveert graag uit met de maaltijdboxen voor afhalen en bezorgen.

Wereldse dozen

Unboxing is een spannend avontuur. Spaanse passie in een royale borrelbox met klepsluiting. Een stoere kraft magneetdoos vol verleidelijke mezzes. Juwelen van de Oriënt, passend verpakt in een gouden doos met los deksel. Indonesische delicatessen in een mat zwarte magneetdoos met klepdeksel. Wakkere bestellers kiezen een heerlijke ontbijtbox voor een culinaire start van de dag... en meer! Een grenzeloos en kleurrijk assortiment. Voor elke smaak een box.

Een ruim keuzemenu aan geschenkdozen

De geschenkdozen worden plano geleverd, waardoor het in opslag scheelt. Het materiaal van de dozen is sterk en duurzaam. De dozen zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen. Elk type doos heeft een kenmerkende sluiting, passend bij alle wensen en behoeftes. Het systeem voor het vouwen van de doos is gericht op gemakt en tempo, helemaal geschikt voor een vlotte doorstroom van bestellingen.

Magneetdoos als luxe take away

Neem bijvoorbeeld de magneetdoos: de formaten 43x31x5 cm en 37x26x6 cm zijn ideaal voor luxe gerechten die niet al te hoog zijn. De klepdozen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat er altijd een mooi exemplaar bij zit die helemaal bij je merk past. Met de meest luxe geschenkdoos uit ons assortiment, maak je zeker indruk!

Thai box 
Breakfast box

Postdoos als foodbox

Een ander soort doos die plano wordt aangeleverd en snel te vouwen is, is de postdoos. Deze luxe dozen met klepsluiting zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten. Formaten 34x24x10,5 cm en 40x30x10 cm zijn perfect om een diner met meerdere gangen in stijl bij je gasten af te leveren. Heb je nog iets meer ruimte voor je gerechtjes nodig? Dan is de kledingdoos in het formaat 61x37x14 cm de juiste keus om te gebruiken!

Tapas box 
Sylvesterbox 
Sylvesterbox liggend 

Geschenkdoos met deksel

Heb je iets meer tijd om dozen vouwen en wil je een extra 'cadeau' gevoel aan je klant geven? Kies dan voor de geschenkdoos met deksel. De formaten 40x31x8 cm en 52x40x9 cm worden het meest gekozen, prachtig te gebruiken om de juiste sfeer neer te zetten.

Thai box 
Mezze box 

Customized cuisine

Gastvrijheid is meer dan een vak. Het is klantgerichtheid, verleiding en beleving. Perfectie in elk detail. Dat geldt ook voor de verpakkingen van Paco. Een box van Paco staat voor een optimale presentatie van gerechten. Bijpassend vloeipapier laat deze extra mooi uitkomen. Wij leveren ook bedrukte dozen met eigen logo/tekst. Versterk de identiteit van je bedrijf met een herkenbaar logo op de doos en op een aantrekkelijke wikkel of sticker.

De eerste indruk is een smaakmaker. Fijnproevers pakken Paco.


Previous post Next post

Laat een bericht achter