Blog menu

Laatste blogposts

Gebruik draagtassen nu ook als snacktas!

Foodiebags: topsmaken in een topverpakking

Paco Verpakkingen is de verpakkingsexpert voor het afhalen en bezorgen van jouw wereldse gerechten in een draagtas. Elke tas heeft een eigen kenmerk, passend bij elk menu. Een versterkte bodem voor meer gewicht. Draagkoorden van katoen. Extra brede bodems. Gedraaide hengsels. Een slimme zijvouw voor meer inhoud. Van basic strak tot subtiel chic. Van budget tot premium. Paco bezorgt het. Tot je dienst!

Groot en sterk

Het beste van je restaurant, bezorgd of afgehaald in een stevige papieren draagtas. Dit is Paco’s populairste model. Logisch! De extra brede bodem is ideaal voor het stapelen van schalen en bakjes. Praktisch en scherp geprijsd maar ook vuil/ en waterafstotend. Take away, deliver and enjoy!

Foodiebag
Foodiebag

Brede bodem

Onze snacktassen zijn bij uitstek geschikt voor gerechten met een verschillend volume. De snacktassen zijn verkrijgbaar in het wit en bruin, in de formaten 32/17x27 cm en 26/17x25 cm met platte handvaten. Er is ook een bruine uitvoering in het formaat 32/21.5x27 cm met gedraaide handvaten. De tassen zijn uitvouwbaar en bieden extra ruimte voor bijvoorbeeld hamburgers, mooi gerangschikt naast een zak frietjes met saus, bijgerechten en andere toppers. De brede bodem biedt veel plaats om handig te stapelen. Een fijne tas, smakelijk te vullen.

Amorebag
Foodiebag

Krachtpatser

Paco presenteert: je eigen cocktailbar in een stoere, duurzame tas. Voor het mixen van favoriete drankjes met een persoonlijke twist. Glaswerk en flessen staan veilig op extra verstevigd bodemkarton. De versterkte omslag en gedraaide koorden kunnen veel gewicht dragen. Dus prima bij te vullen met zoetjes, zuurtjes en de niet te missen bittergarnituur. Een echte krachtpatser. Deze bruine draagtassen zijn gemaakt van gerecyled materiaal en verkrijgbaar in 4 formaten: 20/8x26 cm, 26/10x35 cm, 31/10x40 cm en 40/12x35 cm. Natuurlijk zijn deze tassen ook te combineren met andere take-away producten!

Cocktailbag staand logo 
Cocktailbag staand

Chic en duurzaam

Deze smaakvolle Paco tas draagt graag overvloedige menu’s met veel keus. De tas is sterk, milieuvriendelijk en voorzien van een standaard of brede bodem voor bakjes van klein tot groot. Geschikt voor maaltijden om thuis op te warmen. Stickers met nummers geven aan welke topping bij welk gerecht hoort. Een luxe tas in de kleuren wit en beige, met een draagkoord van zwart katoen. Mooi! Deze tassen zijn verkrijgbaar in 4 formaten: 20/8x26 cm, 26/10x35 cm, 31/10x40 cm en 40/12x35 cm.

Foodiebag logo 
Foodiebag logo

Bedrukt en onbedrukt

Zit er een mooie tas voor je bij? Perfect! Onze draagtassen zijn vanuit voorraad leverbaar. Wil jij de tassen een extra'tje meegeven? Personaliseer de foodiebags dan met stickers of tape met een eigen opdruk. Daarnaast is het natuurlijk ook mogeljk om de tassen te laten bedrukken.


Previous post Next post

Laat een bericht achter