Blog menu

Laatste blogposts

Postdozen als maaltijdboxen!

Paco Big Boxes

Met Paco Verpakkingen serveer je je maaltijden in één van onze postdozen. Het is natuurlijk het best om met een verzenddoos zo min mogelijk lucht te sturen. Een te grote doos opsturen is onnodig en onhandig, maar gelukkig is er voor elke maaltijd een geschikt formaat postdoos!

Medium

Verras de ontvanger met aantrekkelijk gerangschikte en gestapelde seizoensgebonden lekkernijen. Onze postdozen in het formaat 23.5x23x11 cm zijn ideaal als medium maaltijdboxen. Deze luxe box is extra hoog en gemaakt van een zware kwaliteit golfkarton. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar: zwart glans, wit glans, taupe glansfuchsia glans en de kraft bruin/wit matte duo doos. De duo doos is omkeerbaar en naar wens te vouwen: de witte of de bruine zijde aan de binnenkant of buitenkant. Deze box is het perfecte podium voor kleurrijke gerechten.

Alle medium postdozen zijn onbedrukt uit voorraad leverbaar. Personaliseer deze doos met een sticker, wikkel of opdruk met eigen logo of ontwerp voor extra attentiewaarde! 

Postdoos Chef Ernst open

Postdoos Cheft Ernst dicht

LARGE

Door de jaren heen is er veel meer vraag naar grotere maaltijddozen en biologische maaltijddozen. Natuurlijk kunnen we niet achterblijven! Onze premium postdozen in verschillende glanzende kleuren in de grotere formaten 34x24x10.5 cm (A4) en 42,5x31x15,5 cm (A3) kunnen ook gebruikt worden voor cadeaus en geschenken. Deze doos maakt zeker indruk op de ontvanger, vooral met bijvoorbeeld een satijnen lint eromheen! Deze doos is een middel om een verhaal van je bedrijf te vertellen. Daarom kiezen steeds vaker webshops ervoor om de lay-out van de verpakking aan te passen aan de eigen huisstijl. De verpakking wordt voor de klant herkenbaar en geeft het gevoel dat hij een “cadeau” krijgt.

Past zwart mat meer bij jouw huisstijl? Dan zijn de postdozen in het zwart mat de juiste keuze voor jou. Deze postdozen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Maak de postdoos helemaal eigen door bedrukte stickers of een lint in huisstijl te gebruiken. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Postdoos Tapas Sleeve

Postdoos Tapas open

Extra Large

Bezorg je klanten een schitterende maaltijd met deze royale en stevige doosZwart gelakt met een witte binnenzijde, voor nog meer glans aan de dag. Ideaal voor diners. Met de witte glans doos kan je een lekkere ontbijtbox maken (bijvoorbeeld voor Pasen!) met heerlijk paasbrood en een glaasje jus d'orange of een lekker zoet stukje paasstol met een romige paas smoothie! Het model is eenvoudig in elkaar te vouwen en snel te sluiten met insteekkleppen. Met Sizzlepak als opvulmateriaal laat je gerechten stabiel de reis doorstaan.

De box is onbedrukt te bestellen maar kan ook worden geleverd met een eigen bedrukking; in één kleur, full-colour of met opvallende foliedruk. Uiteraard is deze kanjer ook 365 dagen per jaar geschikt voor andere feestelijke maaltijden. Onze extra grote geschenkdoos met deksel heeft een formaat van 61x37x14 cm en is verkrijgbaar in glans zwart en wit.

Postdoos Sylvester


Previous post Next post

Laat een bericht achter