Blog menu

Laatste blogposts

Sinterklaas verpakkingen - Inpakpapier en decoratie in goud en rood

973 Views
Geplaatst in: Winkel verpakkingen

SINTERKLAAS INPAKPAPIER

sinterklaas cadeau inpakken inspiratie

De nieuwe collectie verpakkingen met Sinterklaas designs zijn vanaf september 2018 vanuit voorraad te bestellen. Wees er gauw bij want OP=OP! De Sinterklaas inpakpapier collectie is in beperkte oplage op voorraad. Bekijk snel alle designs en bestel het mooiste sintpapier. De rollen zijn verkrijgbaar in 50 centimeter of 30 centimeter breed. In de Sinterklaas collectie vind je naast inpakpapier ook stickers en plakdecoratie, geschenkzakken en geschenkdozen. Ga naar de Sinterklaas groep om het hele assortiment te zien.

CADEAUTJES INPAKKEN + VIDEO

cadeautjes inpakken Sinterklaas video

Goudkleurige geschenkzakken geven je Sinterklaas geschenken een extra feestelijke uitstraling. Alle geschenkzakken zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar.

Versier de cadeauverpakking met stickers, cadeaulabels, pomponnetjes en decoratie veren.

Wij laten je zien hoe je de goudkleurige geschenkzakken omtovert tot een Sinterklaascadeau in de inpakvideo.

GESCHENKDOOS

geschenkdoos goud sinterklaas

Het Sinterklaas inpakpapier heeft veel gouden accenten. Naast goudkleurige geschenkzakken staat nu ook de goudkleurige geschenkdoos online. De geschenkdoos bestaat uit een losse bodem en deksel en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen. De geschenkdozen kan je ook laten bedrukken met een eigen ontwerp of met je logo. Voor meer informatie ga je naar de drukwerkpagina voor geschenkdozen en voor advies mail je naar [email protected] of bel +31(0)20-624 03 47, wij helpen je graag!

Ga naar de drukwerkpagina


Previous post Next post

Laat een bericht achter