Blog menu

Laatste blogposts

Kerst verpakkingen in wit en goud

1315 Views
Geplaatst in: Winkel verpakkingen

Voor de feestdagen hebben we nieuwe designs inpakpapier rollen, kerststickers en mooie geschenkdozen op voorraad. In deze blog een selectie van de gouden en witte verpakkingen om je kerstcadeaus mee in te pakken. 

Kerst goud inpakpapier cadeautjes

Geschenkdozen met Sizzlepak

De witte geschenkdozen hebben een transparant venster. Je product wordt in een vensterdoos ook mooi gepresenteerd als de doos dicht is. Deze vensterdozen zijn ook verkrijgbaar in het zwart.

Mooi in combinatie met goudkleurige Sizzlepak voor de feestdagen. Het voordeel van Sizzlepak is dat het een mooie opvulling is voor loze ruimte in de geschenkdoos en het je product extra bescherming biedt in de doos. Sizzlepak is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Kerststickers in diverse ontwerpen

Speciaal voor de feestdagen hebben wij kerststickers ontworpen en in een beperkte oplage in productie genomen. Verkrijgbaar in meerdere designs in glanswit met koperkleurige bedrukking. De kerststickers kan je bijvoorbeeld op geschenkdozen en papieren cadeauzakjes plakken. Je verpakking krijgt dan meteen een mooie kerst uitstraling.

kerst cadeautjes inpakken wit goud

Bekijk alle kerst verpakkingen


Previous post Next post

Laat een bericht achter