Summer Sale

Onze summer sale is van start! Dat betekent: 10% korting op alle verzenddozen en basic papieren draagtassen.

Sla nu snel je slag en bestel verzenddozen, postdozen, brievenbusdozen en basic papieren draagtassen voor een actieprijs!

Hulp nodig? Voor advies mail je naar info@pacoverpakkingen.nl of bel +31(0)20-6240347, wij helpen je graag!

Bekijk alle verzenddozen

Wij zijn Paco Verpakkingen, meesters in meerwaarde

Wij zijn Paco Verpakkingen, groothandel in verpakkingsmateriaal: een begrip in Amsterdam sinds 1958. Wij staan bekend als dé verpakkingsspecialist van Nederland en zijn meesters in een groot aanbod, unieke service en scherpe prijzen. Onze vooruitstrevende ideeën maken wij werkelijkheid met ons Paco team, een enthousiaste groep verpakkingsspecialisten. Allen hebben wij hetzelfde doel: de hoogste kwaliteit leveren!

Het verpakkingsmateriaal van Paco Verpakkingen geeft een meerwaarde aan jouw merk en maakt de inhoud van de verpakking nog mooier en aantrekkelijker. Daarnaast zorgt de verpakking ervoor dat de inhoud veiliger kan worden verzonden. 

Online verpakkingen bestellen

Je vindt al onze verpakkingen op deze webshop. Wij hebben meer dan 4.000 verpakkingen op voorraad en blijven continu vernieuwen. De webshop is zo ingericht dat je gemakkelijk het assortiment kan bekijken en door middel van productfoto's en productspecificaties een duidelijk beeld krijgt van alle producten.

Er zijn vier hoofdcategorieën: dozen, winkelverpakkingen, verpakkingsmateriaal en draagtassen.

Persoonlijk advies & contact

Voor advies kan je ons telefonisch, per e-mail of via de chatfunctie rechtsonder bereiken. Op afspraak kan je ook langskomen in onze showroom. Aan de hand van jouw wensen, huisstijl, winkelconcept of webshop design kunnen wij je helpen om verpakkingen te selecteren die bij jouw bedrijf passen. Wij denken graag met je mee! Wil je verpakkingen bedrukken met je eigen logo of ontwerp? Dat kan ook! Kijk daarvoor op de drukwerkpagina.

Je kan ons vinden op de Maroastraat 6 in Business Park Amsterdam Osdorp. Voor een routebeschrijving naar ons pand, ga je naar de contactpagina.

BLOKBODEMZAKKEN

BlokbodemzakkenDoor het succes van de blokbodemzakken hebben we nu drie nieuwe formaten aan het assortiment toegevoegd.

De nieuwe formaten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. De papieren zak kan aan de bovenkant opgerold worden wat een hip Amerikaans effect geeft, vandaar ook de naam American Paperbag.

Ook kunnen de blokbodemzakken bijvoorbeeld gebruikt worden als take-away tas voor restaurants.

Bekijk alle blokbodemzakken

LUXE WEBSHOPVERZENDZAKKEN

WebshopverzendzakkenNieuw in ons assortiment: glanzende verzendzakken met een luxe uitstraling!

De luxe verzendzakken zijn inclusief plakstrip en gemaakt van extra stevig plastic.

De webshop verzendzakken zijn per 50 stuks verpakt en verkrijgbaar in A4, A3 en A3+ formaat, in de kleuren zwart, goud, fuchsia en zilver.

Bekijk de luxe verzendzakken

DUURZAME PAPIEREN DRAAGTAS

Duurzame papieren draagtas

Deze maand zijn er nieuwe duurzame papieren draagtassen binnen gekomen. De tassen zijn verkrijgbaar in drie formaten in het bruin.

De draagtas heeft geen zijvouw maar wel een bodem. Hierdoor krijgt de tas een bijzondere en luxe uitstraling.

Ook hebben de tassen een PEFC en FSC certificaat, waardoor ze super milieuvriendelijk zijn!

Bekijk de duurzame papieren draagtassen

CADEAULABELS

Cadeaulabels

Nieuw in het assortiment van dierenprint zijn de cadeaulabels met luipaardprint

Al langere tijd verkopen wij verpakkingen met dierenprints, waaronder stickers, inpakpapier, zijdepapier en cadeauzakjes.

De cadeaulabels met luipaardprint maken je pakketje nog mooier en een stukje persoonlijker. De labels kunnen ook gebruikt worden als prijskaartje.

Bekijk alle artikelen met dierenprint

BASIC PAPIEREN TAS

Basic papieren draagtas

We hebben een nieuw formaat van de basic papieren draagtassen toegevoegd aan het assortiment.

De basic papieren draagtassen zijn ons meest verkochte model! Het nieuwe formaat is verkrijgaar in het wit en bruin en heeft een platte handgreep.

De basic papieren draagtassen zijn vooral geschikt voor restaurants als snacktas en voor andere winkels om kleine artikelen in mee te geven.

Bekijk alle basic papieren draagtassen