Instructievideo's

Hoe zet ik een cadeaudoos in elkaar? Hoe plaats ik een rol inpakpapier in de houder? Hoe bevestig ik het tape in een tape dispenser? Zomaar een aantal vragen waar wij antwoord op geven door middel van een instructievideo. Wij laten stap-voor-stap zien hoe het product werkt of moet worden gemonteerd, daarna kan jij het ook!

Staat de instructievideo die je zoekt er niet bij? Stuur dan een mail naar [email protected].

(Inpak)papierhouders

Je hebt een mooie rol inpakpapier en wil deze in de (inpak)papierhouder plaatsen. Hoe ging dat ook alweer? Wij laten het zien in deze video!

De rolhouders zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en toepassingen. Bijvoorbeeld voor onder de toonbank, aan de wand of op pootjes om op tafel te zetten. Bekijk alle (inpak)papierhouders online.

Sticker dispenser

Ideaal, zo'n sticker dispenser! Geen losse rollen meer, maar netjes geordend op de toonbank. Je plakt snel een sticker op het cadeautje, net zoals je dat met een plakband dispenser doet. Maar hoe plaats je de stickerrol in de dispenser? In deze video laten wij het je zien!

In ons assortiment vind je sticker dispensers voor één of meerdere rollen, bekijk alle sticker dispensers op de site.

Tape dispenser

Heb je veel pakketten te verzenden? Dan is het fijn om de dozen dicht te tapen met een tape dispenser! Hoe plaats je de tape in de dispenser? Wij laten het zien in deze video.

Heb je nog een tape dispenser nodig? Koop online dan de tape dispenser en ontvang deze al de volgende werkdag in huis.

Magneetdoos met klittenband

Deze instructievideo laat stap-voor-stap zien hoe een magneetdoos met klepsluiting wordt opgezet en vastgezet met de aanwezige klittenbandsluitng. De luxe geschenkdozen zijn voorzien van een magnetische klepsluiting.

De magneetdozen en klepdozen zijn verkrijgbaar in vele formaten en kleuren. Ze zijn erg gewild vanwege de stevige kwaliteit en luxe uitstraling. Ideaal als cadeaudoos voor winkels en als luxe postdoos voor webshops.

De geschenkdozen, ook wel magneetdozen en klepdozen genoemd, zijn hier te verkrijgen.

Bekijk alle instructievideo's op het YouTube kanaal van Paco Verpakkingen