Retourneren & omruilen

Hoe kan ik de bestelling retourneren?

Er zijn verschillende redenen om een artikel terug te sturen. Heb je een artikel besteld en is dit niet het gewenste formaat? Of wil je bij nader inzien het verpakkingsmateriaal toch niet gebruiken?

Paco Verpakkingen doet niet moeilijk over retourneren! Je hebt 30 dagen de tijd om een artikel terug te sturen, mits deze ongebruikt, onbeschadigd en origineel verpakt is.

Gebruik voor het terugsturen wel altijd ons retourformulier. Zo weten wij van wie de producten komen en kunnen wij de retourzending in behandeling nemen. Dit retourformulier is online invulbaar. Vul het formulier in, print hem uit en voeg hem bij je retourzending. 

Zonder retourformulier kunnen wij de retour niet in behandeling nemen.

Het kan drie tot vier weken duren voordat je retourzending is verwerkt. 

Let op: verzend je pakket inclusief handtekening voor ontvangst. Zorg ervoor dat je retourzending geleverd wordt binnen onze openingstijden. Zo loop je geen onnodig risico. Zodra wij je retourzending in goede orde ontvangen hebben, krijg je een creditnota. Eventuele verzendkosten voor de levering van de bestelling worden niet gecrediteerd. Je kunt de artikelen op eigen gelegenheid retour sturen, je bent niet gebonden aan een vaste koeriersdienst. De kosten voor de retourzendingen zijn voor eigen rekening. 

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Heb je een bestelling geplaatst en wil je deze annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op per e-mail en vergeet daarbij niet je ordernummer te vermelden. Wij gaan de bestelling in het systeem annuleren voordat deze wordt verzonden.

Heb je de bestelling al ontvangen? Dan gelden de regels voor een retournering. 

Kan ik een artikel omruilen?

Wil je een artikel retour sturen en een ander artikel daarvoor in de plaats hebben? Dat kan. Je kan hiervoor je bestelling naar ons retourneren en zelf een nieuwe bestelling via de webshop plaatsen. 

In Groot-Amsterdam rijden onze chauffeurs langs om de omruiling te verzorgen. Buiten Groot-Amsterdam dien je zelf je oude bestelling terug te sturen. Je ontvangt een creditnota als wij je retour hebben ontvangen.

Heel belangrijk is om het retourformulier in te vullen zodat wij kunnen achterhalen dat het pakket van jou vandaan komt. Dit retourformulier is online invulbaar. Vul het formulier in, print hem uit en voeg hem bij je retourzending. Verzend je pakket inclusief handtekening voor ontvangst. Zo loop je geen onnodig risico. Je kan op de op de pagina met retourinstructies meer informatie vinden over ons retourbeleid.

Klantenservice

Vragen over onze verpakkingen? Neem dan contact met ons op. Via ons contactformulier kunt je ons bereiken. Wij streven ernaar om al onze berichten z.s.m. te beantwoorden. Je kunt ook e-mailen naar info@pacoverpakkingen.nl of bellen naar +31(0)20 624 03 47.

.