Verzending & levering

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen die vóór 15.00 uur worden ingegeven, worden de volgende werkdag geleverd. Onze artikelen zijn voorradig, mits anders staat aangegeven op de webshop. Indien de levertijd onverhoopt langer gaat duren, nemen wij altijd persoonlijk contact met je op. Levering op zaterdag kan alleen in overleg.

Kunnen bestellingen in Amsterdam dezelfde dag geleverd worden?

Klanten met een afleveradres in Groot-Amsterdam (postcodegebied 1000 t/m 1189) kunnen wij extra service verlenen door te werken met same day delivery. Deze optie krijg je automatisch te zien in de winkelwagen als je bent ingelogd en je postcode zich bevindt binnen Groot-Amsterdam.

Welke koeriersdienst komt mijn bestelling leveren?

In Groot-Amsterdam leveren wij je bestelling met onze eigen chauffeurs. In de rest van Nederland en in België leveren wij met de koeriersdienst DHL. Het pakket dient altijd afgetekend te worden. Wij verzenden niet met brievenbuspost. 

Ik heb meerdere vestigingen, hoe kan ik het juiste afleveradres aangeven?

In je account en tijdens het bestelproces in de webshop kan je meerdere afleveradressen toevoegen. Je vinkt dan per bestelling het juiste vestigingsadres aan.

Kan ik mijn bestelling zelf komen ophalen?

Ja, je kan zelf je bestelling komen afhalen in ons magazijn in Amsterdam-West. In het bestelproces is dit één van de aanvinkopties bij de verzendmethoden. Je krijgt van ons een e-mail wanneer de bestelling klaar ligt in ons magazijn, dit is vaak nog dezelfde dag. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van je afleveradres, het orderbedrag en de grootte van van de bestelde producten. Tijdens het bestelproces zie je altijd de uiteindelijke totale kosten.

-    In Nederland zijn de verzendkosten gratis bij een minimum besteding van € 126,-. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten in Nederland € 8,95 voor een standaard pakket en € 17,50 voor artikelen met een lengte van meer dan 1 meter.

-    De verzendkosten bij een afleveradres in Amsterdam zijn gratis bij een minimum besteding van 26,-. Onder dit bedrag betaal je 8,95 verzendkosten.

-    Bij een afleveradres in België betaal je standaard € 12,50 verzendkosten.

-    Voor ‘same day delivery’ in Amsterdam betaal je € 25,00 verzendkosten.

Klantenservice

Vragen over onze verpakkingen? Neem dan contact met ons op. Via ons contactformulier kunt je ons bereiken. Wij streven ernaar om al onze berichten z.s.m. te beantwoorden. Je kunt ook e-mailen naar info@pacoverpakkingen.nl of bellen naar +31(0)20 624 03 47.

Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.