Filter op
Trefwoord
Meer opties Minder opties
Korting
Meer opties Minder opties
Duurzaamheid
Meer opties Minder opties
Basis Kleur
Meer opties Minder opties
Kleur
Formaat
Meer opties Minder opties
Materiaal
Meer opties Minder opties
Besteleenheid
Meer opties Minder opties
Prijs
37 136

Outlet inpakpapier


Pak je producten in met inpakpapier van Paco Verpakkingen. Nu verschillende soorten inpakpapier met korting in de outlet. Vind passend pakpapier met kortingen die kunnen oplopen tot 50%!
Meer informatie

Item 1-30 van 31 in totaal item(s)
Kraftpapier wit - Apparaat rol - Zijaanzicht

Kraftpapier wit - Apparaat rol

Ref.: 8392
40 cm / Wit
Normale prijs € 59,00 Prijs € 50,15 / Rol a 500 meter
Zolang de voorraad strekt
Kraftpapier - 70 Grs. - Bruin - Vooraanzicht

Kraftpapier - 70 Grs. - Bruin

Ref.: 5611
120 cm / Naturel kraft
Normale prijs € 159,00 Prijs € 135,15 / Rol a 350 meter
Zolang de voorraad strekt

Pak je producten in met inpakpapier van Paco Verpakkingen. Nu verschillende soorten inpakpapier met korting in de outlet. Vind passend pakpapier met kortingen die kunnen oplopen tot 50%!

Het inpakken van cadeaus gebeurt al meer dan 2000 jaar. Het inpakpapier zoals wij het nu kennen verschilt daar uiteraard van. De eerste cadeau verpakkingen leken op wat wij nu kennen als de envelop. Tegenwoordig zijn er gelukkig meer opties en mogelijkheden! Bij Paco Verpakkingen vind je meer dan 800 dessins en kleuren in de categorie inpakpapier. Van een effen stuk papier tot een kleurige rol met schaapjes of panda’s. Je kan kiezen uit 70, 80 en 90 grams papier of 100% gerecycled inpakpapier, alles is te vinden!

Het inpakpapier gebruiken

De gelegenheden waarbij je cadeaus kan geven, zijn ontelbaar. Denk aan een verjaardag, een bruiloft, een geboorte, een verloving, Kerst of Sinterklaas. Elk feest is een goede reden om uit te pakken met inpakpapier! Een bosje bloemen, een fles champagne of een doosje chocola: het is allemaal leuker om te geven (en ontvangen) als het verpakt is in een vrolijk papiertje. Een verpakking die past bij de gelegenheid, blij of verdrietig, geeft jou als gever de kans om te laten zien dat je er moeite in hebt gestopt. Het inpakpapier is een deel van het cadeau zelf. Inpakpapier heeft meerdere functies waaronder het verblijden maar ook verrassen van vrienden, familie, collega’s en zakelijke relaties.

Het inpakpapier combineren

Ons assortiment is voorzien van meerdere producten om een cadeau nog net wat extra’s mee te geven. Combineren met bijvoorbeeld een lint, een kleurrijke strik of een leuke sticker maakt het geschenk unieker. Ook is ons assortiment voorzien van de functionele aspecten zoals een schaar of rollen plakband of een rolhouder voor op de toonbank. Handig om mee te bestellen zodat het inpakken meteen kan beginnen!

Het gemak van inpakpapier bestellen

Bij Paco Verpakkingen zorgen we voor het grootste gemak voor de klant. Daarom is het bestellen van onze verpakkingen zo makkelijk mogelijk gemaakt. Om het beslissen wat makkelijker te maken is het inpakpapier verdeeld in verschillende groepen. Bijvoorbeeld het inpakpapier in effen kleuren, inpakpapier met opdruk, inpakpapier kids en luxe inpakpapier. Ook is er een filter om makkelijker tot het juiste product te komen.

Er is maar één scherm nodig om de bestelling te plaatsen. Bij het bestellen kun je kiezen tussen meerdere betaalopties. Online, op rekening of bij het afhalen op locatie pinnen en contant. Als je op rekening bestelt is de betalingstermijn 14 dagen. Ook willen we je graag adviseren als je verdwaald raakt in het doolhof van de grote hoeveelheid inpakpapier! Heb je nog vragen kun je altijd bellen op het nummer +31(0)20-6240347.