Filter op
Trefwoord
Meer opties Minder opties
Korting
Meer opties Minder opties
Basis Kleur
Meer opties Minder opties
Kleur
Formaat
Meer opties Minder opties
Eigenschappen
Meer opties Minder opties
Materiaal
Meer opties Minder opties
Besteleenheid
Meer opties Minder opties
Prijs
22 149

Outlet zijdepapier


Pak, decoreer en bescherm je producten met zijdepapier van Paco Verpakkingen. Nu verschillende soorten vloeipapier met korting in de outlet. Vind passend tissuepapier met kortingen die kunnen oplopen tot 50%!
Meer informatie

Item 1-30 van 47 in totaal item(s)
Zijdepapier - Parelmoer - Zilver - Close-up

Zijdepapier - Parelmoer - Zilver

Ref.: 8036
50x75 cm / Zilver glans
Normale prijs € 60,95 Prijs € 45,71 / Pak a 200 vellen
Zolang de voorraad strekt
Zijdepapier - Zilver - Budget - Close-up

Zijdepapier - Zilver - Budget

Ref.: 6256
50x70 cm / Zilver
Normale prijs € 34,50 Prijs € 25,88 / Pak a 240 vellen
Zolang de voorraad strekt

Pak, decoreer en bescherm je producten met zijdepapier van Paco Verpakkingen. Nu verschillende soorten vloeipapier met korting in de outlet. Vind passend tissuepapier met kortingen die kunnen oplopen tot 50%!

Zijdepapier & vloeipapier is zacht en beschermend decoratiepapier. Het is dun papier, zo tussen de 17 en 22 grams per vel. Verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren waarbij het wit zijdepapier en zwart zijdepapier het populairst zijn. Er zitten meer dan 75 zijdepapier prints in het assortiment zoals stippen, sterren en strepen. Ook dierenprints, kids designs, diverse bloemen prints en glinsterende edelstenen bedrukkingen.

Wij verkopen tevens budget varianten van het zijdepapier, deze versies zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en zijn aan één kant bedrukt in plaats van twee kanten. Dit maakt een scherpere prijs. Voor de feestdagen zijn er speciale uitvoeringen van het papier. Deze kun je vinden in de groep: zijdepapier feestdagen.

Paco verpakkingen is de grootste leverancier van zijdepapier en vloeipapier in Nederland. Het zijdepapier wordt ook wel tissuepapier of zijdevloeipapier genoemd. Het voornaamste formaat opvulpapier is 50x75 cm. Toch verschillen de maten in ons assortiment van 37,5x50 cm tot 75x100 cm. Op maat snijden van het zijdepapier of vloeipapier kan ook, neem contact op en geef je gewenste maat door. 

Het zijdepapier en vloeipapier gebruiken

Het papier is speciaal gemaakt voor de retail branche, maar wordt ook veel gebruikt voor het verpakken van kwetsbare materialen zoals glas en sieraden. Een belangrijke eigenschap van ons zijdepapier en vloeipapier is dat het niet afgeeft op kleding of andere producten. Zelfs niet als het papier in contact komt met een paar druppels water!

Voor een kledingwinkel ideaal om je kledingdozen stijlvol mee op te vullen of de kleding in te wikkelen. Ook bij het geven van een geschenk in een mooie papieren draagtas is het leuk om wat zijdepapier als opvulpapier te gebruiken. Dit maakt dat het cadeau een gezellige warme uitstraling krijgt en dat de spanning van het uitpakken nog net wat langer duurt voor de ontvanger. Het cadeau is immers langer bedekt.

Musea kiezen het meest voor htet snowwhite zijdepapier is zuurneutraal (Ph7) en geschikt voor langdurige bescherming van bijv. schilderijen in de opslag.

Het zijdepapier en vloeipapier combineren

Het zijdepapier en vloeipapier is met erg veel verpakkingen te combineren om een geschenk net wat leuker te presenteren. Een stevige geschenkdoos van massief karton, een luxe papieren draagtas, een mooie wijndoos of luxe postdoos zijn allemaal voorbeelden van artikelen waarbij opvullen wat toevoegt. Tijdens het uitpakken krijgt de ontvanger een extra blij gevoel door een sfeervol papier eromheen. Ook een vensterdoos is leuk op te vullen met dit vloeipapier. Zo kan de ontvanger het kleurige zijdepapier erdoorheen zien.

Het gemak van zijdepapier en vloeipapier bestellen

Bij Paco verpakkingen vinden we het gemak van onze klanten erg belangrijk. Daarom willen we het bestellen van ons zijdepapier en vloeipapier zo makkelijk mogelijk maken. Je kunt gebruik maken van de filter en kiezen uit de diverse kleuren of dessins bijvoorbeeld. Ook proberen wij het zo gemakkelijk mogelijk te maken om contact met ons op te nemen, je krijgt vrijwel direct een reactie als je een bericht stuurt via de chat.

Wil je zijdepapier met een eigen ontwerp of logo bestellen? Dan kan! Meer over de mogelijkheden en prijzen vind je op de pagina: zijdepapier bedrukken.