Ons portfolio!

Bij verpakkingen draait het allemaal om de eerste indruk. Of je nu kleine, grote, zware of lichte producten wilt versturen: een gepersonaliseerde verpakking is het perfecte communicatiemiddel om jouw merk op te laten opvallen. Zo zijn jouw producten, zowel uitgepakt als ingepakt, een eye catcher voor de ontvanger!

Wil je inspiratie opdoen voor jouw producten? Dat kan! Bekijk dan ons portfolio hieronder of lees onze blogs over bedrukte verpakkingen.

Genoeg ideeën opgedaan voor jouw perfecte product beleving? Bedruk dan je eigen producten met een logo, een mooie slogan of een vet design. Vraag direct een offerte aan voor persoonlijk advies.

Staat het artikel dat jij graag wil laten bedrukken er niet tussen? Stuur een email naar [email protected], dan neemt een van onze drukwerkspecialisten zo snel mogelijk contact met je op. Zij helpen je graag in het advies bij het ontwerp en bij het kiezen van de juiste druktechniek. Lees onze aanleverspecificaties om te ontdekken hoe je je logo of ontwerp dient aan te leveren.