Verzenddozen - Wit - Enkelgolf - Zijaanzicht voor
 • Verzenddozen - Wit - Enkelgolf - Zijaanzicht voor
 • Verzenddozen - Wit - Enkelgolf - Zijaanzicht voor
 • Verzenddozen - Wit - Enkelgolf - Zijaanzicht voor
 • Verzenddozen - Wit - Enkelgolf - Zijaanzicht voor
 • Verzenddozen - Wit - Enkelgolf - Detail
 • Verzenddozen - Wit - Enkelgolf - Gebruik
 • Verzenddozen - Wit - Enkelgolf - Gebruik
 • Verzenddozen - Wit - Enkelgolf - Gebruik

Verzenddozen - Wit - Enkelgolf

€ 46,80

Verzenddozen kopen? De Amerikaanse vouwdozen zijn ideale verzenddozen voor het versturen van pakketten. De verzenddoos wordt ook een omdoos genoemd voor de klepdoos luxe in het zwart en de klepdoos luxe in het wit. De omdoos is speciaal voor de luxe geschenkdoos geproduceerd om kostbare producten te verzenden. Goede kwaliteit verzenddoos van enkelgolf karton. De basic witte dozen zijn FSC gecertificeerd. De Amerikaanse vouwdozen met vier kleppen worden plano aangeleverd in bundels. Gemakkelijk op te zetten en te sluiten met tape.

De aangegeven maat 42x42x22 cm is de buitenmaat van deze verzenddoos.

Referentie 5746
Levertijd Leverbaar vanaf week 24
Formaat 42x42x22 cm
Materiaal Enkelgolf karton
Besteleenheid Bundel van 30 stuks
Kleur Wit mat
Leverbaar vanaf week 24

 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis! Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
 • Veilig betalen, online of op factuur. Veilig betalen, online of op factuur.
 • 100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Omschrijving Verzenddozen - Wit - Enkelgolf

Verzenddozen kopen? De Amerikaanse vouwdozen zijn ideale verzenddozen voor het versturen van pakketten. De verzenddoos wordt ook een omdoos genoemd voor de de klepdoos luxe in het zwart en de klepdoos luxe in het wit. De omdoos is speciaal voor de luxe geschendoos geproduceerd om kostbare producten te verzenden. Goede kwaliteit verzenddoos van enkelgolf karton. De basic witte dozen zijn FSC gecertificeerd. De Amerikaanse vouwdozen met vier kleppen worden plano aangeleverd in bundels. Gemakkelijk op te zetten en te sluiten met tape.

De aangegeven maat 42x42x22 cm is de buitenmaat van deze verzenddoos.

Reviews Verzenddozen - Wit - Enkelgolf

Bezorg- & leveringsinformatie

Bestellingen die vóór 15.00 uur worden ingegeven worden de volgende werkdag geleverd. Onze artikelen zijn voorradig, mits anders staat aangegeven op de webshop. Indien de levertijd onverhoopt langer gaat duren, nemen wij persoonlijk contact op. Levering op zaterdag is optioneel tegen meerprijs en op zondag leveren wij niet.

Als je bestellingen bestaat uit artikelen op voorraad en artikelen met langere levertijd, dan versturen we de bestelling in één geheel op de langere levertijd. Wil je de artikelen die al beschikbaar zijn eerder ontvangen dan de artikelen met langere levertijd? Neem dan contact met ons op via info@pacoverpakkingen.nl of via +31(0)20 - 624 03 47.

We versturen de factuur pas zodra alle goederen geleverd zijn.

Bezorging in Nederland en België. Wij leveren jouw bestelling met de koeriersdienst DHL. Het pakket dient altijd afgetekend te worden. Tijdens het bestelproces zie je de uiteindelijke kosten. In Amsterdam zijn de verzendkosten gratis bij een minimum besteding van € 75,- en in de rest van Nederland vanaf € 126,-. Meer informatie over de verzendkosten lees je bij de klantenservice pagina.

Bezorging in Amsterdam. In postcodegebied 1000 t/m 1117 leveren wij je bestelling met onze eigen chauffeurs. Bestellingen boven de € 75,- leveren wij gratis.

De bestelling zelf afhalen. Wij bieden ook de mogelijkheid om de bestelling zelf af te halen in ons magazijn in Amsterdam. Deze optie vink je dan aan in het bestelproces.