Basis Kleur
Meer Minder
Formaat
Meer Minder
Materiaal
Meer Minder
Lengte
16 cm 37 cm
Breedte
12 25
Hoogte
2 cm 3 cm
Prijs
53 121
Besteleenheid
Meer Minder
Kleur
Meer Minder

Geschenkdozen met brievenbusdozen

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Wat zijn magneetdozen in brievenbus formaat? Luxe geschenkdozen met klepsluiting zijn voorzien van een magneet. De magneetdozen worden ook vaak klepdozen genoemd en zijn verkrijgbaar in vele formaten en kleuren. In deze categorie vindt je alle magneetdozen die door de brievenbus passen, met bijpassende verzenddoos. Ideaal als winkelverpakking en webshopverpakking. Je bestelt de klepdozen gemakkelijk online.

Magneetdozen kopen

De magneetdozen (voorheen Toscana box genoemd) worden gebruikt als geschenkdoos en als luxe verpakkingsdoos. De magneetdozen worden vaak gecombineerd met zijdepapier.

Brievenbusdozen kopen

De brievenbus verzenddoos valt onder de categorie brievenbuspost. Doordat de verzenddoos precies door de brievenbus past, scheelt dat portokosten t.o.v. pakketpost. Voor meer brievenbus verzendmogelijkheden bekijk je de (kartonnen) verzendenveloppen en plastic verzendzakken.

Magneetdozen, klepdozen, en brievenbusdozen customizen

Geef de luxe geschenkdoos een persoonlijke touch en laat deze bedrukken met jouw eigen logo of ontwerp. Zelfs fullcolour bedrukking is mogelijk! Daarnaast kan je de doos voorzien van een interieur zodat jouw product er precies inpast. Ook de brievenbusdozen kunnen wij voor je bedrukken met logo of eigen ontwerp. Je kan ook kiezen voor een sleeve met opdruk.