Basis Kleur
Meer Minder
Formaat
Meer Minder
Materiaal
Meer Minder
Lengte
15 cm 80 cm
Breedte
15 55
Hoogte
5 cm 50 cm
Prijs
15 88
Besteleenheid
Meer Minder
Kleur
Meer Minder

Verzenddoos

Er zijn 28 producten.

Item 1-12 van 28 in totaal item(s)

Verzenddoos bestellen? Verzenddozen worden ook Amerikaanse vouwdozen genoemd. In deze groep vind je al onze voorraad verzendoos formaten. Aan de hand van de grootte en het gewicht van jouw product, kies je het juiste formaat verzenddoos. Ook bieden wij verschillende kwaliteiten aan, zoals enkelgolfkarton en dubbelgolfkarton. De budgetverzendozen zijn ook van dubbelgolfkarton maar hebben een goedkope prijs omdat wij deze in grote aantallen produceren. Doe hier je voordeel mee en bestel online.

Luxe verzenddozen

Naast de basic verzenddozen hebben wij ook luxe verzenddozen, deze noemen wij postdozen. De postdozen met klepsluiting zijn verkrijgbaar met een luxe glanscoating. Ook kan je een kijkje nemen bij de luxe geschenkdozen. Deze worden vaak verzonden in combinatie met een verzendzak.

Verzenddoos

Heb je verzenddozen nodig? Vergeet dan niet om er tape bij de bestellen om de verzenddoos dicht te plakken. Daarnaast kan je ook denken aan opvulmateriaal voor de dozen zoals opvulchips en sizzlepack. Voor meer verzendmogelijkheden bekijk je de brievenbusdozen en de verzendzakken.