Basis Kleur
Meer Minder
Formaat
Meer Minder
Materiaal
Meer Minder
Breedte
22 42
Hoogte
20 cm 50 cm
Besteleenheid
Meer Minder
Prijs
27 144

Katoenen tassen

Er zijn 20 producten.

Item 1-12 van 20 in totaal item(s)

De katoenen draagtassen zijn van 140 grams katoen en daardoor van stevige kwaliteit. Kenmerkend voor deze katoenen draagtas is dat deze vaak wordt bewaard en hergebruikt. Je neemt de draagtassen katoen makkelijk mee als shoppingbag, boodschappentas en als goodybag. Bekijk de verschillende kleuren katoenen draagtassen en bestel gemakkelijk online.

Draagtassen katoen kopen

De draagtassen katoen worden ook vaak cotton bag genoemd. Het is een milieuvriendelijke tas doordat er gebruikt gemaakt is van natuurlijke grondstoffen. Je bestelt de katoenen draagtassen vanuit voorraad. Voor meer stoffen tassen bekijk je onze collectie canvas draagtassen en denim draagtassen .

Katoenen draagtassen laten bedrukken

Het is ook mogelijk om de katoenen draagtassen te laten bedrukken met jouw eigen ontwerp. Een groot voordeel is dat de katoenen draagtassen worden hergebruikt. Je ziet de tassen ook vaak tijdens het shoppen maar het is ook een geliefde tas tijdens een evenement of festival. Neem contact met ons op voor alle informatie over het bedrukken van de katoenen draagtas.