Categorieën
Meer Minder
Basis Kleur
Meer Minder
Formaat
Meer Minder
Materiaal
Meer Minder
Besteleenheid
Meer Minder
Prijs
1 999
Kleur
Meer Minder

Verpakkingsmateriaal

Er zijn 702 producten.

Item 1-12 van 702 in totaal item(s)

Verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal kopen bij Paco Verpakkingen. Wil je een pakket verzenden en wil je je producten beschermen? Wij bieden vele soorten verpakkingsmaterialen hiervoor. Naast de traditionele verpakkingsmaterialen, blijven wij onze collectie continu vernieuwen met de nieuwste verpakkingen uit de branche. Kies zelf je verpakkingen uit of laat je door ons adviseren.   

 

Beschermd verzenden

Of je pakket nou een lange of korte weg te gaan heeft, belangrijk is dat je product netjes op bestemming aankomt. In de verzenddozen worden veelal diverse opvulmaterialen gebruikt om beschadiging te voorkomen zoals opvulschips of sizzlepak. Ook pakpapier (kraftpapier en golfkarton) wordt gebruikt als opvulmateriaal. Bekijk ook de diverse folies zoals noppenfolie om je producten beschermd mee in te pakken. Om pallets veilig te verzenden kies je als beschermmateriaal voor rekfolie die je om de dozen heen wikkelt.   

 

Meer verpakkingsmateriaal

De verzenddozen en postdozen collectie is uitgebreid met nieuwe formaten. Voor het sluiten van de dozen kies je voor verpakkingstape. Het tape is te koop in verschillende uitvoeringen zoals schilderstape, papier tape en plakband. Naast alle >tape producten hebben wij vele soorten touw op voorraad liggen om verpakkingen te sluiten en te binden. Meest gekozen touwsoorten zijn sisaltouw, katoen touw en jute touw. Voor meer verpakkingen kijk je bij de groep dozen of winkelverpakkingen.