Blog menu

Laatste blogposts

 • Stoffen draagtassen: zet ze in als marketingtool!
  Stoffen draagtassen: zet ze in als marketingtool!
  10 Aantal keer bekeken:
  Geplaatst in:: Bedrukte verpakkingen

  Ze blijven populair: katoenen draagtassen, oftewel tote bags. Hét alternatief voor plastic tassen en populair bij consumenten. De stoffen tassen zijn niet alleen handig, maar ook een fashion item! Daarnaast kennen stoffen draagtassen veel voordelen en zijn goed in te zetten als marketingtool. Wil jij weten hoe? Lees dan snel verder!

  Lees meer
 • LDPE vs. PP zakken: wat zijn de belangrijkste verschillen?
  LDPE vs. PP zakken: wat zijn de belangrijkste verschillen?
  51 Aantal keer bekeken:

  Plastic zaken worden veel als verpakkingen gebruikt. Ze komen voorbij in alle soorten en formaten, met allemaal een eigen functie en toepassing. Plastic zakken zijn veelzijdig en vaak relatief goedkoop. Twee veelvoorkomende materialen die worden gebruikt voor plastic zakken zijn LDPE en PP. Wat is het verschil tussen deze twee materialen en welke past het beste bij jouw bedrijf? Hieronder leggen we je alles uit over plastic zakken, zodat jij de beste keuze maakt.

  Lees meer
 • Inpaklint, met of zonder print
  Inpaklint, met of zonder print
  170 Aantal keer bekeken:

  Inpaklint speelt een belangrijke rol bij het inpakken van cadeaus. Het voegt een feestelijke uitstraling toe aan je verpakking. Dit speelt mee in de presentatie van de producten die in het kado zitten. Het kan soms lastig zijn om te bepalen welk lint geschikt is voor jouw bedrijf. Wij helpen je graag met kiezen van het perfecte lint in deze blogpost.

  Lees meer
 • Alle verpakkingen voor een fles!
  Alle verpakkingen voor een fles!
  153 Aantal keer bekeken:

  Een tijdloos en veelzijdig cadeau: een mooie fles met wijn. Wijn is een drank die het leven kan vieren en verrijken. Juist omdat een wijnverpakking de fles wijn viert en verrijkt, is deze uitermate belangrijk. Wij, bij Paco Verpakkingen snappen dat een eerste indruk telt, ook voor een fles wijn. Lees onze blogpost over alle soorten wijnverpakkingen van Paco Verpakkingen!

  Lees meer
 • Denk als bedrijf ook aan Koningsdag!
  Denk als bedrijf ook aan Koningsdag!
  223 Aantal keer bekeken:

  Op 27 april kleurt Nederland weer oranje. Heb jij als bedrijf de vlag al uitgehangen? Koningsdag is de perfecte kans om te laten zien wat jouw onderneming uniek maakt. Dat kan je uiteraard ook doen door middel van verpakkingen!

  Lees meer
 • Primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen
  Primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen
  273 Aantal keer bekeken:

  Verpakkingen heb je in allerlei soorten, maten en kleuren. Deze kenmerken zorgen ervoor dat ze bruikbaar zijn voor veel verschillende doeleinden. Maar wat zijn de verschillende functies van verpakkingen? Verpakkingsfuncties kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen. Dit onderscheid in verpakkingen leggen we je graag uit en hieronder lees je er alles over.

  Lees meer
 • Pasen en de lente begint met verpakkingen!
  Pasen en de lente begint met verpakkingen!
  255 Aantal keer bekeken:

  De vogeltjes fluiten, de zon begint te schijnen en eerste bloembollen bloeien al op. Het voorjaar is begonnen! Speciaal voor dit seizoen hebben wij een selectie van producten gemaakt. Hierbij mag Pasen natuurlijk niet ontbreken. Lees hieronder onze tips hoe je met passende verpakkingen hierop kan inspelen!

  Lees meer
 • Verras je medewerkers en klanten tijdens Valentijn!
  Verras je medewerkers en klanten tijdens Valentijn!
  251 Aantal keer bekeken:
  Geplaatst in:: Verpakkingsmateriaal

  Nog even en dan is het weer de dag van de liefde. Wie zegt dat Valentijnsdag alleen gevierd mag worden met een partner? Het is erg origineel én creatief om een Valentijns cadeau aan je personeel of klanten te geven. Een speciaal bedankje laat zien dat jij ze waardeert. Ben jij van plan mensen te verrassen en heb je al een cadeau kunnen scoren, maar ben je alleen nog op zoek naar een verpakking hiervoor? Pak ze dan in met onze Valentijn inpaktips! In onze blog hieronder lees je alle tips om...

  Lees meer
 • Hoe moet je de formaten van verschillende producten zien?
  Hoe moet je de formaten van verschillende producten zien?
  235 Aantal keer bekeken:

  Het is soms lastig in te schatten wat het formaat van een product is, wanneer je producten vanaf een computer- of telefoonscherm wilt bestellen. Wat betekent de lengte, breedte en hoogte van een product ook alweer? En wat houden de / en + symbolen in die af en toe bij het formaat van producten staan? Na het lezen van deze blogpost, hoeft het inschatten van formaten niet lastig meer te zijn. Lees hieronder de uitleg over de aangegeven maten per productsoort op onze website.

  Lees meer
 • Een frisse start met verpakkingsmateriaal voor jouw producten!
  Een frisse start met verpakkingsmateriaal voor jouw producten!

  Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op een bruisende start. Of je nu een webshop, winkel of magazijn hebt, het juiste verpakkingsmateriaal kan een wereld van verschil maken voor het verzenden, inpakken of presenteren van jouw producten. Speciaal voor jou hebben we verpakkingsoplossingen samengesteld om je te helpen het nieuwe jaar in stijl te beginnen!

  Lees meer
Showing 1 to 10 of 49 (5 Pages)