Over ons!

Wij zijn Paco Verpakkingen, meesters in meerwaarde en dé webshop groothandel in verpakkingsmateriaal. Sinds 1958 is Paco Verpakkingen een begrip in Amsterdam en houden wij ons bezig met verpakkingen en verpakkingsmateriaal. We bestaan al een tijdje en weten van alles over verzenddozen, webshopzakken, geschenkverpakkingen en andere verpakkingsbenodigdheden.

We zijn in 1958 is begonnen op de Prinsenstraat in hartje Jordaan en later verhuisd naar de Veemarkt in Amsterdam Oost. Vanwege onze groei en de behoefte aan meer opslagruimte hebben we daarna ruim 10 jaar aan de Moezelhavenweg in Amsterdam West gewerkt. Op 1 juli 2019 hebben we ons gesetteled op het Business Park Amsterdam Osdorp, op de Maroastraat 6. Al vanaf het begin rijden wij met onze eigen chauffeurs in de bekende Paco bussen binnen de ring Amsterdam. Sinds de komst van de webshop leveren wij door heel Nederland per koerier.

Benieuwd wie je aan de telefoon krijgt als je ons belt? Of wil je graag weten wie zich met hart en ziel stort op het perfect gereed maken van jouw bestelling? Graag stellen we ons even aan je voor:

Elmer

Elmer

Fanatiek wielrenner die houdt van avontuurlijke reizen. Met technische vraagstukken ben je bij hem op het juiste adres. Elmer heeft een hands on mentaliteit: waarom wachten als het ook vandaag geregeld kan worden?

Patrick

Patrick

Een doorgewinterde drukwerkspecialist met bakken aan ervaring in de branche. Met zijn creativiteit en expertise speelt hij goed in op iedere wens van de klant. Een stripboekverzamelaar / geduldige collega die altijd in is voor een bak koffie!

Karin

Karin

Onze Finance kanjer met liefde voor het winterseizoen! Karin is heel sportief, komt iedere dag op de fiets naar Paco Verpakkingen en is dol op wintersport vakanties. Op haar bucketlist: een mooie bungalow kopen.

Merel

Merel

Een enorm familiemens met een positieve vibe om haar heen. Merel is een allrounder, behulpzaam voor alle collega’s en denkt altijd in oplossingen. Voor een heerlijk film avondje of een fancy cocktail is zij zeker te strikken!

Femke

Femke

Femke is al een aantal jaren werkzaam bij Paco, ze vindt het zelfs zo leuk dat ze stad en land afreist vanaf Tilburg. Daar studeert en woont zij! Femke zorgt ervoor dat de socials altijd up to date zijn en schrijft teksten voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief.

Rik

Rik

Een kunstzinnig type met ondernemingservaring! Vroeger reisleider in de Oostbloklanden nu met ontzettend veel plezier en enthousiasme in ons warehouse. Riks motto: ‘Doe alleen maar dingen in het leven die leuk zijn!’

Koen

Koen

Onze Vlaamse aanwinst op kantoor. Na zijn hometown Leuven is Koen verhuisd naar Amsterdam. In zijn vrije tijd is hij fervent festivalganger en luistert hij graag naar techno muziek.

Cengiz

Cengiz

Cengiz is een van onze topkrachten in het magazijn. Hij is sociaal en helpt onze klanten met een grote glimlach. In zijn vrije tijd schrijft hij zijn eigen muziek. Binnenkort kun je zijn hip/hop en R&B hits beluisteren via Spotify!

Biko

Biko

Biko is een echte Bourgondiër uit het zuiden van ons land. Hij is heel trots op zijn roots, maar is toch verhuisd naar Amsterdam. Hij is een alleskunner: werkzaam in het magazijn maar ook als drukker. Biko is een vrolijke grappige collega die altijd voor je klaarstaat.

Joy

Joy

Geboren en getogen in Amsterdam en groot fan van haar oma. De early bird van Paco Verpakkingen en het hart van het warehouse als coördinator. Wil je iets weten, dan moet je bij haar zijn. Joy klaagt nooit, op haar kun je bouwen. Voor haar geen koffie maar een lekkere bak thee!

Wilston

Wilston

Wilston heet ook wel Winston. Na veel gereisd te hebben is deze enthousiaste collega met een bak aan levenservaring neergedaald bij Paco. Met een brede glimlach brengt hij de bestellingen rond en zorgt hij voor gezellige sfeer op de werkvloer.

Stefan

Stefan

Stressbestendig en no-nonsens, zo kan je Stefan het best omschrijven. Hij werkt gestaag door in ons warehouse, terwijl hij ondertussen nog studeert. Nog even en hij heeft zijn MBO diploma voor Logistiek Supervisor op zak!

Jos

Jos

Jos is een doener, zo houdt hij van motorrijden, wandelen en in de tuin rommelen. Daarnaast is hij trots opa van drie prachtige kleinkinderen. Als je in Amsterdam woont, is de kans groot dat hij wel is een praatje met je heeft gemaakt!

Bob

Bob

Bob is een van de trouwe viervoeters die geregeld bij ons te vinden zijn. Bob helpt regelmatig een handje mee op kantoor, of in het magazijn. Hij heeft een besmettelijke vrolijkheid en heeft elke vrijdag weer zin om naar Paco te komen!

Flip

Peter

Peter is een familiemens, hij is trotse vader en opa van vier kleinkinderen. Hij is sportief maar ook is hij dol op lekker eten en luistert hij graag naar The Beatles. Als je een grote blauw Paco bus ziet rijden, is de kans groot dat Peter achter het stuur zit!

Flip

Flip

Flip is de andere bedrijfshond die Paco lief is. Deze kleine vrolijke werknemer staat vaak te kwispelen en volgt iedereen die snoepjes bij de hand heeft. Ook werkt hij stevig door in het magazijn en bestuurt hij het liefst de heftucks!

Saskia

Martika

Martika is geboren en getogen in Beverwijk. ze is dol op sushi, geniet van kleurrijke cocktails en kickbokst graag. Bij Paco Verpakkingen is haar jeugdige en onbeïnvloede geest belangrijk. Ze schittert in de klantenservice, maakt offertes en drukproeven.

Johan

Johan

Een echt ochtendmens met veel humor en enthousiasme. Naast het rondrijden van de bestellingen, werkt hij ook met heel veel plezier in het warehouse. In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door op antiek veilingen waar hij graag zijn kleindochter mee naar toe neemt.

IJsbrand

IJsbrand

IJsbrand is gek op hockey en skiën, en doet dit graag in zijn vrije tijd. Met een bak horeca ervaring is deze student Fiscaal Recht nu aan de slag in het warehouse van Paco Verpakkingen.

IJsbrand

Koos

Koos is een fanatieke korfbal liefhebber en zelf actief als scheidsrechter-beoordelaar. Hij geniet van de Aziatische keuken en drinkt graag speciaalbier. Hij heeft twee kleinkinderen, een kat, en geregeld ook nog een oppashond. Met facturen of retouren moet je zeker bij Koos zijn!

IJsbrand

Toby

Toby vervult ondersteunende taken bij Paco, zoals website-management en integratie van nieuwe software. Hij houdt van films kijken, gitaar spelen, skaten en gamen. Met Toby's technische vaardigheden en liefde voor variatie is hij een onmisbare aanwinst voor ons team!

IJsbrand

Gicela

Gicela komt oorspronkelijk uit Bolivia en woont nu in Diemen. Dansen en reizen zijn haar passies. Ze geniet van zeevruchten, het liefst gepaard met een pornstar martini! Bij Paco is ze een veelzijdige medewerker: van orderpicken tot klanten begroeten aan de deur!


Persoonlijk contact en advies

Nu je ons een beetje hebt leren kennen, zijn we net zo benieuwd naar jou! Laat ons kennismaken met je wensen, huisstijl, winkelconcept of webshop design, dan helpen we je verpakkingen te selecteren die bij jouw bedrijf passen. We vinden het belangrijk om te bieden wat jij zoekt, vandaar dat we vaak nieuwe producten in het assortiment introduceren - in ons magazijn van 1000 m2 hebben we meer dan 4000 verschillende producten standaard op voorraad. Al onze producten zijn gemakkelijk terug te vinden, hier op de webshop. Wij zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SCS-COC-000652-ALR.

Of je net gaat starten met je webshop of gevestigde winkel runt, we geven je graag persoonlijk advies om een goede keuze te maken uit al onze verpakkingsmaterialen, we denken graag met je mee. Voor advies kun je ons telefonisch bereiken op +31(0)20-624 03 47, per e-mail op info@pacoverpakkingen.nl, via het contactformulier of via de chatfunctie rechtsonder op deze pagina.