Over ons!

Wij zijn Paco Verpakkingen, meesters in meerwaarde en dé webshop groothandel in verpakkingsmateriaal. Sinds 1958 is Paco Verpakkingen een begrip in Amsterdam en houden wij ons bezig met verpakkingen en verpakkingsmateriaal. We bestaan al een tijdje en weten van alles over verzenddozen, webshopzakken, geschenkverpakkingen en andere verpakkingsbenodigdheden.

We zijn in 1958 is begonnen op de Prinsenstraat in hartje Jordaan en later verhuisd naar de Veemarkt in Amsterdam Oost. Vanwege onze groei en de behoefte aan meer opslagruimte hebben we daarna ruim 10 jaar aan de Moezelhavenweg in Amsterdam West gewerkt. Op 1 juli 2019 hebben we ons gesetteled op het Business Park Amsterdam Osdorp, op de Maroastraat 6. Al vanaf het begin rijden wij met onze eigen chauffeurs in de bekende Paco bussen binnen de ring Amsterdam. Sinds de komst van de webshop leveren wij door heel Nederland per koerier.

Benieuwd wie je aan de telefoon krijgt als je ons belt? Of wil je graag weten wie zich met hart en ziel stort op het perfect gereed maken van jouw bestelling? Graag stellen we ons even aan je voor:

Elmer

Elmer

Fanatiek wielrenner die houdt van avontuurlijke reizen. Met technische vraagstukken ben je bij hem op het juiste adres. Elmer heeft een hands on mentaliteit: waarom wachten als het ook vandaag geregeld kan worden?

Patrick

Patrick

Een doorgewinterde drukwerkspecialist met bakken aan ervaring in de branche. Met zijn creativiteit en expertise speelt hij goed in op iedere wens van de klant. Een stripboekverzamelaar / geduldige collega die altijd in is voor een bak koffie!

Karin

Karin

Onze Finance kanjer met liefde voor het winterseizoen! Karin is heel sportief, komt iedere dag op de fiets naar Paco Verpakkingen en is dol op wintersport vakanties. Op haar bucketlist: een mooie bungalow kopen.

Merel

Merel

Een enorm familiemens met een positieve vibe om haar heen. Merel is een allrounder, behulpzaam voor alle collega’s en denkt altijd in oplossingen. Voor een heerlijk film avondje of een fancy cocktail is zij zeker te strikken!

Femke

Femke

Femke is al een aantal jaren werkzaam bij Paco, ze vindt het zelfs zo leuk dat ze stad en land afreist vanaf Tilburg. Daar studeert en woont zij! Femke zorgt ervoor dat de socials altijd up to date zijn en schrijft teksten voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief.

Koen

Koen

Onze Vlaamse aanwinst op kantoor. Na zijn hometown Leuven is Koen verhuisd naar Amsterdam. In zijn vrije tijd is hij fervent festivalganger en luistert hij graag naar techno muziek.

Wilston

Wilston

Wilston heet ook wel Winston. Na veel gereisd te hebben is deze enthousiaste collega met een bak aan levenservaring neergedaald bij Paco. Met een brede glimlach brengt hij de bestellingen rond en zorgt hij voor gezellige sfeer op de werkvloer.

Stefan

Stefan

Stressbestendig en no-nonsens, zo kan je Stefan het best omschrijven. Hij werkt gestaag door in ons warehouse, terwijl hij ondertussen nog studeert. Nog even en hij heeft zijn MBO diploma voor Logistiek Supervisor op zak!

Jos

Jos

Jos is een doener, zo houdt hij van motorrijden, wandelen en in de tuin rommelen. Daarnaast is hij trots opa van drie prachtige kleinkinderen. Als je in Amsterdam woont, is de kans groot dat hij wel is een praatje met je heeft gemaakt!

Lianne

Lianne

Al meer dan 15 jaar creëert Lianne als Art Director Paco’s visuele identiteit. Van grafisch ontwerp tot designs voor en van de webshop - haar veelzijdigheid herken je meteen. Lianne is naast een creatief wonder, ook een ster in de keuken en zet graag heerlijke creaties op tafel!

Bob

Bob

Bob is een van de trouwe viervoeters die geregeld bij ons te vinden zijn. Bob helpt regelmatig een handje mee op kantoor, of in het magazijn. Hij heeft een besmettelijke vrolijkheid en heeft elke vrijdag weer zin om naar Paco te komen!

Peter

Peter

Peter is een familiemens, hij is trotse vader en opa van vier kleinkinderen. Hij is sportief maar ook is hij dol op lekker eten en luistert hij graag naar The Beatles. Als je een grote blauw Paco bus ziet rijden, is de kans groot dat Peter achter het stuur zit!

Martika

Martika

Martika is geboren en getogen in Beverwijk. ze is dol op sushi, geniet van kleurrijke cocktails en kickbokst graag. Bij Paco Verpakkingen is haar jeugdige en onbeïnvloede geest belangrijk. Ze schittert in de klantenservice, maakt offertes en drukproeven.

Johan

Johan

Een echt ochtendmens met veel humor en enthousiasme. Naast het rondrijden van de bestellingen, werkt hij ook met heel veel plezier in het warehouse. In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door op antiek veilingen waar hij graag zijn kleindochter mee naar toe neemt.

Gicela

Gicela

Gicela komt oorspronkelijk uit Bolivia en woont nu in Diemen. Dansen en reizen zijn haar passies. Ze geniet van zeevruchten, het liefst gepaard met een pornstar martini! Bij Paco is ze een veelzijdige medewerker: van orderpicken tot klanten begroeten aan de deur!

Fati

Fati

Van boetseren tot houtbewerking, Fati is het liefst de hele dag creatief bezig. Een perfecte eigenschap die ze laat zien in de drukkerij van Paco. Met haar Duitse roots helpt ze ons ook met het vertalen van webpagina’s. Voor haar is niets zo lekker de populaire Aziatisch of Italiaans eten.

Deni

Deni

Deni is onze bezige bij uit Amsterdam. Naast het overdag werken bij ons in magazijn, is hij s ‘avonds een gedreven personal trainer. Er is bij hem geen gebrek aan kracht en motivatie. In zijn vrije tijd gaat hij graag op pad met vrienden. Daarnaast haalt hij veel plezier uit motorrijden!

Larissa

Larissa

Onze online marketeer komt het liefst naar Paco op haar motor. Deze creatieve ondernemer heeft haar eigen sieradenwebshop en tekent graag digitaal. Naast rocylen en boksen vult ze haar weekenden graag met festivals of drankjes drinken met vrienden.


Persoonlijk contact en advies

Nu je ons een beetje hebt leren kennen, zijn we net zo benieuwd naar jou! Laat ons kennismaken met je wensen, huisstijl, winkelconcept of webshop design, dan helpen we je verpakkingen te selecteren die bij jouw bedrijf passen. We vinden het belangrijk om te bieden wat jij zoekt, vandaar dat we vaak nieuwe producten in het assortiment introduceren - in ons magazijn van 1000 m2 hebben we meer dan 4000 verschillende producten standaard op voorraad. Al onze producten zijn gemakkelijk terug te vinden, hier op de webshop. Wij zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SCS-COC-000652-ALR.

Of je net gaat starten met je webshop of gevestigde winkel runt, we geven je graag persoonlijk advies om een goede keuze te maken uit al onze verpakkingsmaterialen, we denken graag met je mee. Voor advies kun je ons telefonisch bereiken op +31(0)20-624 03 47, per e-mail op [email protected], via het contactformulier of via de chatfunctie rechtsonder op deze pagina.