Paco Verpakkingen

Sinds 1958 is Paco Verpakkingen een begrip in Amsterdam. Wij zijn begonnen in de Prinsenstraat in hartje centrum Amsterdam en later verhuisd naar de Veemarkt in Amsterdam Oost. Door onze groei was er meer opslagruimte nodig en hebben zijn wij meer dan 10 jaar op de Moezelhavenweg in Amsterdam West gewerkt. Per 1 juli 2019 zijn wij gevestigd in het Business Park Amsterdam Osdorp, op de Maroastraat 6. Voor een routebeschrijving naar ons pand ga je naar de contactpagina. Al vanaf het begin rijden wij met onze eigen chauffeurs in de bekende blauwe Paco bussen binnen de ring Amsterdam en sinds de komst van de webshop leveren wij ook door heel Nederland per koerier. Het Paco team is ondertussen uitgebreid met enthousiaste verpakkingsspecialisten met ieder zijn eigen expertise.

Webshop

Je vindt al onze verpakkingen op de webshop. Wij hebben meer dan 4000 verpakkingen op voorraad staan en blijven continu vernieuwen. De webshop is zo ingericht dat je gemakkelijk het assortiment kan bekijken en door middel van productfoto's en productspecificaties een duidelijk beeld krijgt van alle producten. Ons streven is om een totaalpakket te kunnen bieden voor winkels en webshops. Winkeliers kiezen veel voor onze draagtassen en de cadeauverpakkingen, de webshops zijn meer geïnteresseerd in onze dozen en verzendverpakkingen. Onze vier hoofdcategorieën zijn dozen, winkelverpakkingen, verpakkingsmateriaal en draagtassen.

Persoonlijk advies

Zo veel verpakkingen, wat moet ik kiezen? Voor advies kan je ons telefonisch, per e-mail of via de chatfunctie bereiken. Op afspraak kan je ook langskomen. Aan de hand van jouw wensen, huisstijl, winkelconcept of webshop design kunnen wij je helpen om verpakkingen te selecteren die bij jouw bedrijf passen. Wij denken graag met je mee. Of je nu een gevestigde winkel hebt of net gaat starten met je webshop, wij geven je graag persoonlijk advies om een goede keuze te kunnen maken uit de verpakkingsmaterialen. Voor verpakkingsinspiratie bekijk je onze blog.