Over Paco Verpakkingen

Wij zijn Paco Verpakkingen, meesters in meerwaarde en dé webshop groothandel in verpakkingsmateriaal. Sinds 1958 is Paco Verpakkingen een begrip in Amsterdam en houden wij ons bezig met verpakkingen en verpakkingsmateriaal. We bestaan dus al een tijdje en weten van alles over verzenddozen, webshopzakken, geschenkverpakkingen en andere verpakkingsbenodigdheden.

Een korte introductie; wie is wie?

Benieuwd wie je aan de telefoon krijgt als je ons belt? Of wil je graag weten wie zich met hart en ziel stort op het perfect gereed maken van jouw bestelling? Graag stellen we ons even aan je voor:

Kantoor

Sebastiaan
Een ras ondernemer en al ruim 25 jaar met veel plezier in het verpakking vak.
Hij is lekker sociaal en gek op alles uit Australië. Hij staat positief in het leven en maakt overal een feestje van!

Elmer
Fanatiek wielrenner die houdt van avontuurlijke reizen. Met technische vraagstukken ben je bij hem op het juiste adres. Elmer heeft een hands on mentaliteit: waarom wachten als het ook vandaag geregeld kan worden?

Merel
Een enorm familiemens met een positieve vibe om haar heen. Merel is een allrounder, behulpzaam voor alle collega’s en denkt altijd in oplossingen. Voor een heerlijk film avondje of een fancy cocktail is zij zeker te strikken!

Patrick
Een doorgewinterde drukwerkspecialist met bakken aan ervaring in de branche. Met zijn creativiteit en expertise speelt hij goed in op iedere wens van de klant. Een stripboekverzamelaar / geduldige collega die altijd in is voor een bak koffie!

Pia
De vrolijkste van Paco Verpakkingen! Heeft een voorliefde voor mooie verpakkingen en helpt graag, mét een grote glimlach. Als Pia niet bij Paco Verpakkingen aan het knallen is, fietst ze graag een rondje op de racefiets.

Sanne
Onze Groningse aanwinst met talent voor klantcontact. Dikke kans dat je haar al eens hebt gesproken! Met haar hotelschool achtergrond weet Sanne goed hoe ze onze klanten het beste kan helpen. Ondanks haar Groningse roots, geniet ze enorm van het wonen in hartje Amsterdam.

Karin
Onze Finance kanjer met liefde voor het winterseizoen! Karin is heel sportief, komt iedere dag op de fiets naar Paco Verpakkingen en is dol op wintersport vakanties. Op haar bucketlist: een mooie bungalow kopen.

Koen
Onze Vlaamse aanwinst op kantoor. Na zijn hometown Leuven is Koen verhuisd naar Amsterdam. In zijn vrije tijd is hij fervent festivalganger en luistert hij graag naar techno muziek.

Flip
Onze hardwerkende stagiair die voor 20 weken ons team komt versterken. Je zou hem kunnen tegenkomen in de livechat, waar hij zo goed mogelijk jullie vragen probeert op te lossen. Naast het werken bij Paco gaat Flip in het weekend vaak terug naar Breda om wedstrijden van NAC Breda te bezoeken!

Warehouse

Joy
Geboren en getogen in Amsterdam en groot fan van haar oma. De early bird van Paco Verpakkingen en het hart van het warehouse als warehouse coördinator. Wil je iets weten, dan moet je bij haar zijn. Joy klaagt nooit, op haar kun je bouwen. Voor haar geen koffie maar een lekkere grote bak thee!

Johan
Een echt ochtendmens met veel humor en enthousiasme. Naast het rondrijden van de bestellingen, werkt hij ook met heel veel plezier in het warehouse. In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door op antiek veilingen waar hij graag zijn kleindochter mee naar toe neemt.

Rik
Een kunstzinnig type met ondernemingservaring! Vroeger reisleider in de Oostbloklanden nu met ontzettend veel plezier en enthousiasme in ons warehouse. Riks motto: ‘Doe alleen maar dingen in het leven die leuk zijn!’

Febe
Creatieveling die niet bang om haar handen uit de mouwen te steken. Febe is vrolijk, oplettend en vind het heerlijk om order te scheppen in het magazijn. Ideaal voor zaken die net even wat extra aandacht nodig hebben!

Stefan
Stressbestendig en no-nonsens, zo kan je Stefan het best omschrijven. Hij werkt gestaag door in ons warehouse, terwijl hij ondertussen nog studeert. Nog even en hij heeft zijn MBO diploma voor Logistiek Supervisor op zak!

Cengiz
Cengiz is een van onze topkrachten in het magazijn. Hij is sociaal en helpt onze klanten met een grote glimlach. In zijn vrije tijd schrijft hij zijn eigen muziek. Binnenkort kun je zijn hip/hop en R&B hits beluisteren via Spotify!

IJsbrand
IJsbrand is gek op hockey en skiën, en doet dit graag in zijn vrije tijd. Met een bak horeca ervaring is deze student Fiscaal Recht nu aan de slag in het warehouse van Paco Verpakkingen.

Chauffeurs

Wilston
Wilston heet ook wel Winston. Na veel gereisd te hebben is deze enthousiaste collega met een bak aan levenservaring neergedaald bij Paco. Met een brede glimlach brengt hij de bestellingen rond en zorgt hij voor gezellige sfeer op de werkvloer.

Hans M.
Na een geslaagde carrière in de bakkerijwereld, had Hans na zijn pensioen zin in een nieuwe uitdaging,. Deze heeft hij gelukkig heeft gevonden bij Paco Verpakkingen. Als Hans je bestelling komt brengen, dan komt het wel goed.

Hans B.
Na zijn pensioen was Hans nog niet uitwerkt, en gelukkig maar! Hans is een echte Amsterdamliefhebber en ziet autorijden als een hobby, ideale kenmerken voor een chauffeur van Paco Verpakkingen.

Persoonlijk contact en advies

Nu je ons een beetje hebt leren kennen, zijn we net zo benieuwd naar jou! Laat ons kennismaken met je wensen, huisstijl, winkelconcept of webshop design, dan helpen we jou verpakkingen te selecteren die bij jouw bedrijf passen. We vinden het belangrijk om te bieden wat jij zoekt, vandaar dat we vaak nieuwe producten in het assortiment introduceren - in ons magazijn van 1000 m2 hebben we meer dan 4000 verschillende producten standaard op voorraad. Al onze producten zijn gemakkelijk terug te vinden, hier op de webshop. Wij zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SCS-COC-000652-ALR.

Of je net gaat starten met je webshop of gevestigde winkel runt, we geven je graag persoonlijk advies om een goede keuze te maken uit al onze verpakkingsmaterialen, we denken graag met je mee. Voor advies kun je ons telefonisch bereiken op +31(0)20-624 03 47, per e-mail op info@pacoverpakkingen.nl, via het contactformulier of via de chatfunctie rechtsonder op deze pagina.

Geschiedenis: een rondje Amsterdam

Paco Verpakkingen is in 1958 is begonnen op de Prinsenstraat in hartje Jordaan en later verhuisd naar de Veemarkt in Amsterdam Oost. Vanwege onze groei en de behoefte aan meer opslagruimte hebben we daarna ruim 10 jaar aan de Moezelhavenweg in Amsterdam West gewerkt. Op 1 juli 2019 hebben we ons gesetteled op het Business Park Amsterdam Osdorp, op de Maroastraat 6. Al vanaf het begin rijden wij met onze eigen chauffeurs in de bekende Paco bussen binnen de ring Amsterdam. Sinds de komst van de webshop leveren wij door heel Nederland per koerier.