Filter op
Trefwoord
Categorieën
Meer opties Minder opties
Basis Kleur
Meer opties Minder opties
Formaat
Meer opties Minder opties
Prijs
1 218
Dubbelzijdig
Meer opties Minder opties
Dessin
Meer opties Minder opties
Afwerking
Meer opties Minder opties

Inpakpapier

Er zijn 555 producten.

Item 1-30 van 555 in totaal item(s)

Inpakpapier kopen? Je vindt meer dan 800 dessins inpakpapier in ons assortiment. Een geschikte rol inpakpapier kiezen, kan daarom best een lastige klus zijn. Wij adviseren je daarom graag! Voor gekleurd inpakpapier en bruin kaftpapier ga je naar de groep inpakpapier effen kleuren.

Wil je een rol met een leuke design zoals stippen, strepen of een andere (fantasie) print? Bekijk dan de groep inpakpapier met opdruk. Voor leuke kids design en dierenprint inpakpapier, kan je terecht bij de inpakpapier kids groep.

Naast het inpakpapier is het handig om inpakpapier benodigdheden zoals plakband en scharen mee te bestellen. Een inpakpapier rol kan je in de winkel ophangen, voor de verschillende opties bekijk je onze papierrolhouders en inpakpapierhouders.

Kadopapier voor speciale gelegenheden

Speciaal voor de feestdagen, hebben wij Sinterklaas inpakpapier rollen en Kerst inpakpapier rollen ingekocht. Deze zijn te koop zolang de voorraad strekt. Kadopapier met een luxe afwerking? Bekijk onze eigen productie hoogglans wit inpakpapier in verschillende formaten bij de luxe inpakpapier groep.