Privacy statement

Wij van Paco Verpakkingen B.V.  respecteren jouw privacy en dragen er zorg voor, dat alle persoonlijke informatie die je ons verschaft zo vertrouwelijk mogelijk wordt behandeld. De persoonsgegevens verwerken wij op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Wij zullen nooit gegevens verzamelen die niet noodzakelijk zijn voor het leveren van onze producten of diensten.

Achter slot en grendel

Al je gegevens bewaren wij zo veilig mogelijk, gebruikmakend van de modernste technieken. Zo zorgen wij ervoor dat iemand, die er niets mee te maken heeft, nooit bij jouw gegevens kan komen. Mocht je twijfels hebben over onze werkwijze, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wat doen we met jouw gegevens?

Persoonlijke winkelervaring

Op basis van je zoekgedrag, eerdere bestellingen en cookies, proberen wij producten te tonen die aansluiten bij je interesses.

Bestelling leveren

Om een bestelling te kunnen leveren vragen wij naar je naam, e-mailadres, bedrijfsnaam, KVK nummer, BTW nummer, adres, betaalgegevens en telefoonnummer. Je naam, adresgegevens, bedrijfsnaam en e-mail zullen wij doorsturen naar onze vervoerder DHL om het pakketje te kunnen bezorgen.

Je account

In je account slaan we de volgende gegevens op: naam, adres, bedrijfsnaam, KVK nummer, BTW nummer, telefoonnummer(s), e-mailadressen, aflever/betaalgegevens en bestelgeschiedenis. Zo hoef je bij een nieuwe bestelling niet al je gegevens opnieuw in te vullen en kun je gemakkelijk een oude bestelling herhalen!

Nieuwsbrieven

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van de nieuwste verpakkingstrends en aanbiedingen. Op basis van de gegevens die we van jou hebben kan het voorkomen dat wij een persoonlijke nieuwsbrief sturen, die aansluit op jouw interesses en wensen. Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld je dan hier af.

Betaling

Wanneer je kiest voor betaling op factuur, kan het voorkomen dat wij je kredietwaardigheid toetsen bij een extern bureau. Wij sturen dan geen persoonlijke gegevens door, maar vragen op basis van de bedrijfsnaam een kredietscore op.
Wanneer een factuur niet wordt betaald, kan het zijn dat we je gegevens doorsturen naar een extern incassobureau, die de factuur voor ons zal proberen te incasseren.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Wij zullen je persoonsgegevens nooit verstrekken aan derden, tenzij wij hiertoe wettelijk worden verplicht of aan bedrijven die betrokken zijn bij de uitvoering van onze diensten. Dit zal altijd met de grootste zorg gebeuren.

Inzage en correctie persoonsgegevens

Zitten er fouten in je gegevens, wil je ze inkijken, wijzigen, verwijderen of laten overdragen? Geen probleem! Neem gewoon contact op met onze klantenservice.

Bewaartermijn

Iedere onderneming heeft een fiscale bewaarplicht van 7 jaar. Deze bestaat onder andere uit debiteuren- en verkoopadministratie. Wij houden dus bij wat we hebben verkocht aan wie en wanneer. Indien je iets bij ons koopt, zullen deze gegevens bij ons opgeslagen worden.

Datalekken

Ondanks dat we er alles aan doen om een datalek te voorkomen, kan het zo zijn dat er een hack plaatsvindt. Bij een datalek hebben wij duidelijke procedures opgesteld om eventuele schade tot een minimum te beperken. Wij zullen een datalek ook altijd melden bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Nog andere vragen?

Is er iets nog niet duidelijk voor je, of wil je nog meer informatie over ons privacybeleid? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.