PACO VERPAKKINGEN VIDEO

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op verpakkingsgebied en check onze video's!

Instructievideo's

Is je verpakking is binnen, maar ben vergeten hoe je deze ook alweer moet gebruiken? Geen probleem, wij hebben product instructievideo's voor jou!

Zo laten wij in de video's zien hoe je bijvoorbeeld een luxe geschenkdoos in elkaar zet, hoe je een rol inpakpapier in de houder plaatst of hoe je de tape dispenser moet gebruiken om een verzenddoos dicht te tapen. Bekijk hier de laatste instructievideo's.

Cadeau's inpakken

Ben je op zoek naar inspiratie hoe je geschenken kan inpakken? Dan zijn deze video's voor jou!

Inpakpapier wordt het meest gebruikt om cadeaus mee in te pakken, maar ook geschenkzakjes en cadeaudozen in combinatie met stickers en inpaklint worden veel gekozen. Wij hebben genoeg verpakkingsmaterialen om jouw product gemakkelijk en snel mooi in te pakken als een cadeau! Bekijk onze laatste inpakvideo's online.

Paco gaat langs bij...

Jou! Wij zetten graag onze klanten in de spotlights.

Onze razende Paco reporters geven met de klantvideo's een kijkje in de keuken bij een klant van Paco Verpakkingen. Inspirerend om te zien welke verpakkingen andere winkel- en webshopeigenaren hebben gekozen en hoe ze de verpakkingsmaterialen in praktijk gebruiken! Ben je nieuwsgierig bij wie wij al zijn langsgeweest? Bekijk dan de klantvideo's op de site.

Bekijk alle video's op het YouTube kanaal van Paco Verpakkingen

Heb jij een goed idee voor een video? Of wil je dat wij bij jou langskomen? Stuur dan een mail naar [email protected].