Een Cosmopolitan magneetdoos into your mailbox!

Influencer marketing is de manier om vandaag de dag de aandacht te trekken van je doelgroep. Het verspreiden van creatieve content over jou product of dienst op de verschillende social media kanalen is onmisbaar. Een verpakking hiervoor is onmisbaar, maar daar zorgen wij voor. Zo deden wij dit ook voor Cosmopolitan!

Onze wit matte magneetdoos in A3 formaat hebben wij bedrukt door middel van foliedruk. Deze witte magneetdoos heeft een in A3 formaat hebben wij bedrukt door middel van FSC® certificering. Dit is een internationaal keurmerk dat inhoud dat de bossen verantwoord beheerd worden en daarmee behouden blijven. De doos kan plat worden aangeleverd. Met de plak stips in de hoekjes is deze makkelijk zelf in elkaar en dus ideaal als je een grote hoeveelheid wilt laten bedrukken. De klep sluit doormiddel van twee magneetjes. Deze magneetdozen zijn al vanaf 100 stuks te bedrukken.

De meest gebruikte foliekleuren zijn wit, zwart, zilver of goud die allemaal verkrijgbaar zijn in mat en glanzend. Maar voor Cosmopolitan hebben wij een metallic roze opdruk gedaan. Hierdoor kregen de gedrukte letters op de dozen een glanzende en luxe uitstraling. Precies wat Cosmopolitan wil uitstralingen, you can have it all!

Wij leveren graag ook aan jou bedrukte verpakkingen met eigen logo of ontwerp. Vraag je offerte aan en onze drukwerkspecialisten adviseren je graag!

Bedrukte magneetdozen Pixie Nails

Bedrukte magneetdozen Pixie Nails 2