ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG (FOLIE)

Foliedruk is bij ons een populaire manier van drukken omdat het een luxe uitstraling geeft aan een bedrukking. Wil jij ook een keer extra opvallen? Geef dan een moderne en speelse look aan je drukwerk met regenboog folie of te wel holografische folie. Lees hier alles over dit soort folie en hoe wij het hebben toegepast op een geschenkdoos voor O&M.

Holografische folie is een metallic folie die in eerste instantie zilverkleurig lijkt. Beweeg de folie heen en weer, dan krijg je prachtige regenboogkleuren te zien. Het unieke hiervan is dat de kleuren in alle richtingen weerkaatsen. Dit komt door het reliëfpatroon op het oppervlak van de folie. Hierdoor verspreid het licht dat erop valt en zo krijg je alle kleuren van het regenboogspectrum te zien.

Wij mochten een witte premium magneetdoos bedrukken door middel van foliedruk voor O&M. Deze doos is speciaal ontworpen voor de feestdagen. Het feestelijke effect van de holografische folie is hier natuurlijk perfect voor. O&M biedt gezonde haarverzorgingsproducten met natuurlijke extracten en mineralen aan.

Leuk weetje: ‘holografisch’ is afgeleid van ‘hologram’. Een hologram is een 3D-beeld dat gecreëerd wordt door de weerkaatsing van licht. Door de reflectie van licht op de holografische folie denkt je brein dat er zo’n 3D-creatie is, terwijl dat eigenlijk niet zo is. De regenboogfolie werkt dus als een soort hologram.

Naast de effen regenboog folie hebben wij deze magische kleurenfolie ook beschikbaar in verschillende patroontjes! Denk aan bijvoorbeeld met stippen, marmereffect en nog veel meer! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Laat je merk ook gemakkelijke opvallen en bedruk een magneetdoos! Vraag gerust een offerte aan of neem contact op met onze drukwerkspecialisten via  [email protected].

O&M regenboogfolie magneetdoos

O&M regenboogfolie magneetdoos

O&M regenboogfolie magneetdoos