IN DE WOLKEN VAN PIXIE NAILS!

Wij waren helemaal in de wolken op het moment dat wij deze aanvraag van Pixie Nails binnen kregen. Pixie Nails, opgericht door de creatieve Sophie, is naast een webshop ook nagelstudio en biedt opleidingen aan voor beginnende en expert nagelstylistes.

Wij kregen de opdracht om mat witte FSC® magneetdozen te bedrukken in een A4 formaat. In de basis zijn dit witte geschenkdozen met klepsluiting die plano geleverd worden. Door de plak strips in de hoekjes is deze makkelijk in elkaar te zetten. De dozen sluit door middel van twee magneetjes in de klep.

Wij gingen aan de slag met het aangeleverde ontwerp en hebben deze magneetdozen digitaal bedrukt met full colour (CYMK). Bij digitaal-druk worden producten door middel van een speciale printer bedrukt. Deze druktechniek wordt gebruikt voor een full colour bedrukking of een gedetailleerde meer-kleuren afbeelding.

Uiteindelijk zijn de magneetdozen door de speciale printer omgetoverd tot ‘Wolkendoos’. Een starter box, samengesteld door Sophie zelf, met leuke tools en producten om zelf aan de slag te gaan voor perfect gelakte nagels.

Wil jij zelf ook magneetdozen of andere producten laten bedrukken? Vraag dan nu hier een offerte aan!

Bedrukte magneetdozen Pixie Nails vooraanzicht

Bedrukte magneetdozen Pixie Nails bovenaanzicht

Bedrukte magneetdozen Pixie Nails detail

Bedrukte magneetdozen Pixie Nails

Bedrukte magneetdozen Pixie Nails 2