BEDRUKT KRULLINT VOOR TAPPARFUMBAR LE NEZ

Om cadeautjes voor klanten bij de kassa van je winkel of webshop nog persoonlijker in te pakken, kun je bij ons krullint bedrukken. Krullint is een cadeaulint dat eenvoudig te krullen is. Met een schaar of lintsplitter kun je het lint eenvoudig laten krullen. Personaliseer cadeaulint met je eigen tekst, naam, logo of speciale boodschap om eigenheid toe te voegen aan je geschenkverpakkingen. Voor Tapparfumbar Le Nez, mochten wij krullint bedrukken. In de winkel van Le Nez kun je, je eigen geurtje laten tappen en op de webshop zijn alle geuren ook online te bestellen.

Wij hebben drie kleuren krullint van 10 mm bedrukt door middel van foliedruk. Hierbij wordt een kunststof lint vanaf de rol bedrukt met folie. De kleurencombinaties die Le Nez gekozen heeft, zijn zwart glans lint (6870-18) met een opdruk van goud glans (nr. 42), zwart glans lint (6870-18) met zilveren glans (nr. 41) logo en zilver glans lint (6870-4) bedrukt met een mat wit (nr. 18) ontwerp. Bekijk alle krullint kleuren en drukkleuren die bij ons mogelijk zijn.

Bedrukt krullint heeft verschillende voordelen. Het lint kan dienen als voor decoratie, maar ook als praktisch element om een cadeau samen te binden. Hierdoor blijft het mooi en veilig verpakt tijdens transport.

Kies vandaag nog voor bedrukt cadeaulint met je eigen ontwerp en geef orders en cadeaus een persoonlijke en bijzondere touch. Laat je merk zo op een gemakkelijke manier opvallen. Bij ons is van alles mogelijk. Interesse? Bekijk alle mogelijkheden en vraag dan gemakkelijk een offerte aan!

Le Nez krullint

Le Nez krullint

Le Nez krullint