DIRECT TO FILM DRUKTECHNIEK VOOR TRIAS JEUGDHULP

Bij ons is alles mogelijk! Voor het bedrukken van stoffen draagtassen hebben wij de drukwerktechniek DTF toegepast. Op deze canvas tas hebben wij een meerkleurig logo als opdruk bedrukt.

De zwarte katoenen draagtassen met ref. 7882, zijn bedrukt voor Trias Jeugdhulp. Trias Jeugdhulp ondersteunt kinderen, jongeren en hun gezin bij het opvoeden en opgroeien. De zwarte katoenen canvas tassen zijn bedrukt met een meerkleurig logo door middel van de drukwerktechniek DTF.

DTF, wat staat voor direct to film, is een vrij nieuwe druktechniek die het mogelijk maakt logo’s of ontwerpen te bedrukken op zowel lichte als donkere kleding. Hierbij printen we de inkt op een speciale film, waarbij er een lijmlaagje op de inkt wordt gezet. Dit zorgt ervoor dat er een hechting komt tussen de film en het textiel van de canvas tas.

Deze druktechniek biedt verschillende voordelen. Er is namelijk geen voorbehandeling van het textiel nodig, wat veel tijd en materiaal scheelt. Ten opzichte van zeefdruk is DTF beter geschikt voor kleine oplagen, omdat de voorbereidende werkzaamheden minder zijn. Daarnaast is de kwaliteit van het drukken vaak het zo goed als zeefdruk of wanneer je het direct print op textiel. Het is vaak zelfs op grove stoffen beter, omdat je minder last hebt van weefstructuur van de stoffen.

Wil jij zelf ook stoffen tassen of andere producten laten bedrukken met een logo of ontwerp? Vraag dan nu hier een offerte aan!

Trias Jeugdhulp canvas tas

Trias Jeugdhulp canvas tas

Trias Jeugdhulp canvas tas