25% korting op feestelijk inpakpapier!

De feestdagen komen er bijna aan. Met ons grote assortiment cadeaupapier voor Sinterklaas en kerst kan het inpakken vast beginnen.
Bij Paco Verpakkingen proberen wij de feestdagen nét iets leuker te maken. Daarom hebben wij nu 25% korting op al ons inpakpapier voor de feestdagen!

Heb je hulp nodig? Aarzel niet en spreek ons aan op de chat, stuur een mailtje naar info@pacoverpakkingen.nl of bel naar +31(0)20-6240347. Wij helpen je graag!

Bekijk al het inpakpapier voor de feestdagen

Wij zijn Paco Verpakkingen, meesters in meerwaarde

Wij zijn Paco Verpakkingen, groothandel in verpakkingsmateriaal: een begrip in Amsterdam sinds 1958. Wij staan bekend als dé verpakkingsspecialist van Nederland en zijn meesters in een groot aanbod, unieke service en scherpe prijzen. Onze vooruitstrevende ideeën maken wij werkelijkheid met ons Paco team, een enthousiaste groep verpakkingsspecialisten. Allen hebben wij hetzelfde doel: de hoogste kwaliteit leveren!

Het verpakkingsmateriaal van Paco Verpakkingen geeft een meerwaarde aan jouw merk en maakt de inhoud van de verpakking nog mooier en aantrekkelijker. Daarnaast zorgt de verpakking ervoor dat de inhoud veiliger kan worden verzonden. 

Online verpakkingen bestellen

Je vindt al onze verpakkingen op deze webshop. Wij hebben meer dan 4.000 verpakkingen op voorraad en blijven continu vernieuwen. De webshop is zo ingericht dat je gemakkelijk het assortiment kan bekijken en door middel van productfoto's en productspecificaties een duidelijk beeld krijgt van alle producten.

Er zijn vier hoofdcategorieën: dozen, winkelverpakkingen, verpakkingsmateriaal en draagtassen.

Persoonlijk advies & contact

Voor advies kan je ons telefonisch, per e-mail of via de chatfunctie rechtsonder bereiken. Op afspraak kan je ook langskomen in onze showroom. Aan de hand van jouw wensen, huisstijl, winkelconcept of webshop design kunnen wij je helpen om verpakkingen te selecteren die bij jouw bedrijf passen. Wij denken graag met je mee! Wil je verpakkingen bedrukken met je eigen logo of ontwerp? Dat kan ook! Kijk daarvoor op de drukwerkpagina.

Je kan ons vinden op de Maroastraat 6 in Business Park Amsterdam Osdorp. Voor een routebeschrijving naar ons pand, ga je naar de contactpagina.

KERSTPAKKETDOZEN

Kerstpakketdozen

De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent dat ons assortiment uitgebreid wordt met feestelijke producten. Zo hebben wij negen nieuwe kerstdozen van verschillende dessins en formaten in ons assortiment.

De kerstdozen zijn makkelijk in elkaar te zetten en dicht te plakken met tape.

Je kan de kerstdozen opvullen met sizzlepak om het zo nog feestelijker te maken!

Bekijk alle Kerstpakketdozen

SINTERKLAAS VERPAKKINGEN

Sinterklaas

Voor het verpakken van Sinterklaas cadeaus kan je bij Paco Verpakkingen terecht.

Wij hebben onder andere inpakpapier met leuke dessins, maar ook stickers of zijdepapier hebben wij speciaal voor Sinterklaas geselecteerd. Ook leuk om te gebruiken zijn onze cadeaulabels, zo kan Sint een leuke tekst op het label schrijven!

Kijk snel waar jij jouw Sinterklaas cadeaus mee in gaat pakken.

Bekijk alle Sinterklaas artikelen

GLANS INPAKPAPIER

Glans inpakpapier

Wil jij uitblinken? Dat doe je met het glossy inpakpapier!

De glans van het inpakpapier geeft je geschenken een feestelijke uitstraling. Het glossy inpakpapier is te verkrijgen in onder andere de kleuren zilver en goud.

Maak de cadeaus helemaal af door inpaklint te gebruiken!

Bekijk alle glans inpakpapier

KERST VERPAKKINGEN

Snacktas met gedraaide handgrepen

Ook voor Kerstmis hebben wij een uitgebreid assortiment verpakkingen.

Bekijk bijvoorbeeld het inpakpapier en zijdepapier en stickers met kerst dessin.

Altijd leuk om te gebruiken is ons (kerst) sizzlepak. Daarmee kan je eventuele loze ruimte in geschenk- of verzenddozen opvullen en het geeft tegelijk ook een feestelijke uitstraling!

Bekijk alle kerst artikelen

VERZENDDOZEN VOOR WIJNFLESSEN

Verzenddozen wijndozen

Alvast voorbereid zijn voor de feestdagen? Dat kan met Paco Verpakkingen!

Wij hebben nieuwe verzenddozen speciaal voor wijnflessen in onze collectie. Ze zijn gemaakt voor één, twee of zelfs zes flessen!

De dozen met interieur zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen en dicht te plakken met tape.

Bekijk alle wijndozen

ZIJDEPAPIER OP MAAT

Zijdepapier

We hebben de best verkochte kleuren zijdepapier op maat gesneden!

Het zwarte en witte zijdepapier is verkrijgbaar in twee formaten: 37,5x50 cm en 37,5x25 cm.Het grote formaat past precies in een A4 brievenbusdoos en het kleine formaat in een A5 brievenbusdoos.

Het vloeipapier is ook geschikt om tasjes mee op te vullen.

Bekijk al het zijdepapier