Blog menu

Laatste blogposts

Denk als bedrijf ook aan Koningsdag!

225 Views

Op 27 april kleurt Nederland weer oranje. Heb jij als bedrijf de vlag al uitgehangen? Koningsdag is de perfecte kans om te laten zien wat jouw onderneming uniek maakt. Dat kan je uiteraard ook doen door middel van verpakkingen!

Hoe spring je er als bedrijf uit?

Koningsdag is de perfecte kans om te laten zien wat je bedrijf uniek maakt. Dit kun je doen door je verpakkingen voor deze speciale dag aan te passen. Onze oranje draagtassen of geschenkzakjes in Nederland thema zijn daar perfect voor. Een andere creatieve manier van je producten te verpakken, is door ze in te pakken in oranje inpakpapier. Op deze manier speel je als bedrijf goed in op de actualiteit.

Personalisatie van je verpakkingen verhoogt je zichtbaarheid, zelfs tijdens de feestelijke menigte op Koningsdag. Gepersonaliseerde papieren draagtassen , plastic draagtassen of papieren zakjes zorgen dat je opvalt. Zo word je niet alleen gezien, maar ook onthouden door je klanten.

Presenteer jij je reclameboodschap op een krijtbord? Denk als horecazaak aan een speciaal Koningsdagmenu of promoot je hierop aanbiedingen als kledingwinkel? Dan helpen onze krijtbord benodigdheden hier perfect bij! Schrijf gemakkelijk al je boodschappen op met krijtstiften in verschillende kleuren. Met de krijtbord cleaner maak je het bord gemakkelijk schoon.

Koningsdag verpakkingen

Laat producten met korting opvallen!

Tijdens Koningsdag is het één groot feest in het land. Er zijn verschillende vrijmarkten waar particulieren, maar ook bedrijven hun spullen en producten tegen scherpen prijzen verkopen. De perfecte kans om jouw bedrijf te laten zien. Maar hoe laat je je producten opvallen? Daar hebben wij handige items en verpakkingen voor!

Vooral kledingwinkels breiden hun winkel uit tijdens Koningsdag met buiten een kraampje of kledingrek. Vaak verkopen ze hier kleding en accessoires met hoge kortingen. Deze kortingen wil je natuurlijk extra laten opvallen. Voor kledingstukken hebben wij handige sale labels die je gemakkelijk om een kledinghanger kunt schuiven. Deze labels zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen of PVC varianten. Kies uit verschillende kleuren labelvaantjes. Deze labels hebben we ook met diverse opdrukken. Ga jij voor een label met de tekst NIEUW, SALE, een kortingspercentage of een maat erop? De hoge kwaliteit labels hebben als grote voordeel dat ze duurzaam zijn. Je kunt ze namelijk goed hergebruiken wanneer je vaker een uitverkoop in je winkel hebt.

Ook met stickers kun je je producten laten uitblinken op de Koningsdagmarkt. Laat aan je klanten in één oogopslag zien dat je producten in de uitverkoop zijn met onze sale stickers. Of versier je verpakkingen met oranje stickers.

Sale labels


Previous post Next post

Laat een bericht achter