Blog menu

Laatste blogposts

Alle verpakkingen voor een fles!

154 Views

Een tijdloos en veelzijdig cadeau: een mooie fles met wijn. Wijn is een drank die het leven kan vieren en verrijken. Juist ómdat een wijnverpakking de fles wijn viert en verrijkt, is deze uitermate belangrijk. Wij, bij Paco Verpakkingen snappen dat een eerste indruk telt, ook voor een fles wijn. Een mooie wijnverpakking zorgt voor een ervaring tijdens het uitpakken. Niet alleen is er nagedacht over de druivensoort, afdronk, leeftijd en smaak van de wijn, maar ook in de uitstraling en uiterlijk van het cadeau is moeite gestopt.

Een wijnfles cadeau geven kan voor oneindig veel gelegenheden. Denk aan bruiloften, jubilea, verjaardagen, feestdagen, relatiegeschenken, afstuderen, als een bedankje en nog veel meer. Een wijnfles in een wijndoos van Paco Verpakkingen is meer dan alleen een fles wijn. Een uitnodiging om heerlijk te proeven, genieten met de mensen in de omgeving en een kans om smaken uit te wisselen. Maar welke wijnverpakking past het beste bij de beleving die je mee wil geven aan klanten?

Wijndozen

Wijndozen

Naast de decoratieve kant, is een wijnverpakking natuurlijk ook belangrijk voor de praktische zaken. Zo is een wijnverpakking van belang bij het vervoeren van flessen. Ga je de fles(sen) verzenden via de post? Of heeft de fles goede bescherming nodig? Neem dan een wijndoos. Deze verpakkingen zijn stevig genoeg om de fles te beschermen tijdens transport. Kies bij Paco Verpakkingen ook voor een duurzame wijndoos verpakking. Zo bescherm je naast de fles, ook de natuur. In ons assortiment kan je wijndozen vinden geschikt voor 1 fles, maar ook voor 2 of 6 flessen wijn. De wijndozen kan je leuk aankleden door de doos op te vullen met Sizzlepak. Dit opvulmateriaal is niet alleen decoratief leuk, maar ook ter extra bescherming van de fles(sen) erg handig. De kleine zigzag reepjes karton hebben namelijk een schokabsorberende werking. Een andere vorm van een wijndoos is het gebruik van een magneetdoos gecombineerd met een schapverdeler. Zo tover je een "simpele" magneetdoos om tot een hoogwaardige cadeauverpakking! Als de doos helemaal gereed is om op te sturen, kan je deze versturen in een van onze verzenddozen!

Wijntassen

Kan je de flessen aan klanten meegeven zonder dat ze extra bescherming nodig hebben? Dan is een mooie wijntas of wijnzak ook een leuke optie. Wijntassen kan je vinden in verschillende varianten. Zo kan je kiezen voor een papieren tas met een polyester koord, of een variant met een gedraaid papieren koord. Daarnaast hebben we ook nog een kartonnen wijntas met een uitgestanst handvat. een kwestie van persoonlijke voorkeur! Om de complete verpakking nog wat op te vrolijken is het leuk om de wijntas te combineren met een mooi vel zijdepapier. Wikkel het vel om de fles wijn heen, en zet het geheel dan in de wijntas.

Wijnzakken

De laatste optie is een mooie wijnzak. Dit geeft een luxer gevoel aan de fles mee. De stoffen zak is gemaakt van katoen/linnen materiaal en is voorzien van een trekstrik. Zo kan je de fles in de zak laten glijden, en met de trekstrik sluiten. Leuk om te combineren met een (bedrukt) cadeaulabel, om het geheel een extra'tje mee te geven.

Bedrukte wijnverpakkingen

Ben je enthousiast geworden van al deze wijnverpakkingen, maar wil je toch graag iets uniekers met een persoonlijke touch? Laat de mooiste wijnverpakkingen dan bij ons bedrukken door onze drukwerkspecialisten! Heb je interesse hebben in het bedrukken van wijndozen? Vraag dan een offerte aan om producten te laten bedrukken. Wij helpen je graag en bespreken met plezier alle mogelijkheden met je door!

Bedrukte wijndozen

Bekijk alle wijnverpakkingen

Previous post Next post

Laat een bericht achter