Outlet draagtassen


Verpak je producten in draagtassen van Paco Verpakkingen. Nu verschillende soorten tassen met korting in de outlet. Vind passende draagtassen met kortingen die kunnen oplopen tot 50%!
Meer informatie

Sorteer op:
Item 1- van in totaal item(s)

Dat is jammer.... wij vonden geen artikelen voor je zoekopdracht.

Maar geen paniek! We vinden vast waar je naar op zoek bent.

Controleer de spelling, of probeer hieronder een nieuwe zoekopdracht. Je kan ook terug naar de homepage.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via de klantenservice of stuur een chatbericht. We helpen je graag!

Verpak je producten in draagtassen van Paco Verpakkingen. Nu verschillende soorten tassen met korting in de outlet. Vind passende draagtassen met kortingen die kunnen oplopen tot 50%!

Bekijk hier de uitgebreide draagtassen collectie van Paco Verpakkingen. Je vindt bij ons de allermooiste papieren draagtassen verkrijgbaar in verschillende kleuren en uiteraard ook in het wit en zwart. Een stevige draagtas van papier is een goed alternatief voor plastic zakken. Je kan de papieren draagtassen vinden met een platte handgreep, een gedraaide handgreep of met een mooi koord. Om het selecteer proces makkelijk te maken kan je gebruik maken van de handige filter, te vinden aan de linkerkant van de pagina. Zo kan je snel een eenvoudig verschillende draagtassen met elkaar vergelijken om zo de meest geschikte draagtas voor jou te vinden

Toepassingen draagtassen

Winkeliers gebruiken de draagtassen om de gekochte producten in mee te geven maar de draagtassen worden door PR bureaus ook vaak ingezet als goodybag. Je kan bij Paco Verpakkingen kiezen uit drie verschillende type draagtassen. Om te beginnen de papieren draagtassen. Dit zijn de basic draagtassen waarmee je eigenlijk nooit fout zit. Daarnaast kan je ook stoffen draagtassen vinden. Deze zijn te verkrijgen in verschillende soorten stof, zoals jute, katoen en canvas. Als laatste kan je ook plastic draagtassen vinden, ook in gerecyclede varianten. Ook het laten bedrukken van draagtassen is geen punt bij groothandel Paco Verpakkingen . Bedruk je favoriete draagtas met een opdruk naar keus!

Papieren draagtassen

Je vindt bij ons de aller mooiste papieren draagtassen. De draagtassen van papier zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en formaten.

Plastic draagtassen

Ook kan je kiezen voor een plastic draagtas. Deze gaan vaak wat langer mee en kunnen hergebruikt worden.

Stoffen draagtassen

Ook bij de stoffen draagtassen is de keuze enorm. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, formaten en materialen zoals katoen, jute, canvas en nog vele andere materialen.

Polyester draagtassen

De opvouwbare boodschappentassen zijn van het materiaal polyester en worden dan ook vaak polyester tassen genoemd. Een stevige en flexibele materiaalsoort, de polyester tassen zijn dus ideaal als extra tas voor de boodschappen. De non woven tassen en katoenen draagtassen worden ook als boodschappentassen gebruikt.

Het gemak van bestellen

Bij Paco Verpakkingen vinden we het gemak van onze klanten erg belangrijk. Daarom willen we het bestellen van onze draagtassen zo makkelijk mogelijk maken. Heb je vragen over het gebruik of de aanschaf van draagtassen? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar [email protected] of stuur een berichtje via de chat linksonder.