Outlet tape


Bestel verpakkingstape nu met korting bij Paco Verpakkingen. Vind passend tape met kortingen die kunnen oplopen tot 50%! Schaf tape nu aan tegen een mooie prijs!
Meer informatie

Sorteer op:
Item 1- van in totaal item(s)

Dat is jammer.... wij vonden geen artikelen voor je zoekopdracht.

Maar geen paniek! We vinden vast waar je naar op zoek bent.

Controleer de spelling, of probeer hieronder een nieuwe zoekopdracht. Je kan ook terug naar de homepage.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via de klantenservice of stuur een chatbericht. We helpen je graag!

Bestel verpakkingstape nu met korting bij Paco Verpakkingen. Vind passend tape met kortingen die kunnen oplopen tot 50%! Schaf tape nu aan tegen een mooie prijs!

Verpakkingstape is onmisbaar in elk magazijn en perfect om verzenddozen dicht te plakken. Het tape is beschikbaar in verschillende breedtes, materiaal, kleur en opdrukken. Verpakkingstape kan ook waarschuwen door middel van ons breekbaar tape in fel rood. Maar tape kan ook zorgen voor een unieke en vrolijke uitstaling door middel van Washi tape.

Verpakkingstape gebruiken

Verpakkingstape zorgt ervoor dat dozen gesloten blijven. De meest gebruikte tape is plastic tape in bruin of transparant. Door de dubbele lijm blijft het tape nog beter plakken en weet je zeker dat het stevig op zijn plek blijft zitten. Een andere optie is papier tape, verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit. Papier tape is gemakkelijk van een doos te halen en is, net als ons gegommeerd tape, beter voor het milieu. Deze twee opties worden vooral gebruikt om verzenddozen dicht te plakken, maar winkels gebruiken ook tape om cadeaus in te pakken voor klanten. Dit tape, ook bekend als toonbank plakband, is vrijwel onmisbaar in een winkel. Het is hierbij handig om een tape dispenser te gebruiken waar een rol plakband perfect in past.

Verpakkingstape en andere producten

Verpakkingstape valt goed te combineren met vele andere producten, zoals verzenddozen natuurlijk. Maar tape kan ook goed gebruikt worden om blokbodemzakken of verzendzakken dicht te plakken. Ook Washi tape is uitstekend te combineren met andere producten. Je zou het kunnen plakken op enveloppen en door het te combineren met stickers en lint of touw, kun je zorgen dat elk pakket een uniek design heeft.

Het gemak van bestellen

Bij Paco Verpakkingen vinden we het gemak van onze klanten erg belangrijk. Daarom willen we het bestellen van onze verpakkingstape zo makkelijk mogelijk maken. Heb je vragen over het gebruik of de aanschaf van onze verpakkingstape? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar [email protected] of stuur een berichtje via de chat linksonder.