LUXE BEDRUKTE DRAAGTASSEN PINK GELLAC

Ben jij opzoek naar persoonlijke verpakkingen voor jouw producten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bedrukken verschillende winkeltasjes voor Pink Gellac. Het merk waarbij alles draait om nagelverzorging. Zij bieden nagelproducten, tools en inspiratie om je nagels zelf thuis te laten stralen. Zo lijkt het net alsof je nagels gedaan zijn in een nagelsalon.

Verpakkingen dienen niet alleen als bescherming, maar dragen ook bij aan het merkidentiteit van een bedrijf of onderneming. Een sterke merkidentiteit kan je helpen bij het onderscheiden van je concurrenten en om herkenbaar te zijn voor je klanten. Om de merkidentiteit van Pink Gellac consistent door te zetten, produceren wij verschillende maten bedrukte luxe papieren draagtassen.

Deze papieren tassen worden door middel van offset bedrukt. Bij de druktechniek offset wordt er met een metalen drukplaat pantone-inkten overgebracht op het papier. Denk hierbij aan een ouderwetse handstempel, maar dan in het groot. Doordat de drukplaat van metaal is, kan er gedetailleerd gedrukt worden. Hierdoor wordt de bedrukking mooier. Bij Pink Gellac is de voor- en achterkant van de tassen bedruk. Ook is het logo te vinden in de zijvouw van de tassen. De tassen worden bedrukt vanuit onze productie uit het Verre Oosten.

De luxe papieren draagtasjes van Pink Gellac zijn extra stevig doordat ze voorzien zijn van een bodemkarton en bovenomslag. Doordat de papieren tasjes bedrukt worden vanuit productie in het buitenland, is het ook mogelijk om de koorden van de tassen custume made te maken. Voor Pink Gellac hebben wij de standaard gedraaide katoenen koorden vervangen voor platte katoenen koorden in een bijpassende roze kleur.

Ook interesse in het bedrukken van luxe draagtassen om jouw merkidentiteit te vergroten? Vraag dan een offerte aan om producten te laten bedrukken. Wij helpen je graag en bespreken met plezier alle mogelijkheden met je door!

Pink Gellac

Pink Gellac

Pink Gellac