VERPAKKING OP MAAT VOOR RABOBANK

Heb jij een speciale gift die je aan jouw personeel of klanten wil geven als bedankje? En ben je op zoek naar een leuke verpakking? Wij staan klaar om samen met jou de juiste verpakking bij de gift uit te zoeken. Wij bedrukken niet alleen producten, maar kunnen ook inlays op maat maken voor jouw geschenk!

Voor het 125-jarige bestaan was de Rabobank op zoek naar een passende verpakking om hun relatiegeschenk mooi in te kunnen verpakken. Het relatiegeschenk betreft een blokje van acrylaat (9x6x6 cm), waarin een tulp zit gegoten. Een luxe verpakking mocht natuurlijk niet ontbreken voor dit speciale cadeau. We zijn daarom gegaan voor een mat zwarte premium magneetdoos met de afmeting van 10x10x7 cm. Deze klepdoos heeft als sluiting twee magneten in de deksel en is gemaakt van 1300 grams hard karton. Om het blokje mooi in de doos te kunnen plaatsen zodat het niet schuift hebben wij hiervoor een zacht foam inlay gemaakt, welke afgewerkt is met een toplaag van zwart velours, zodat de inlay een extra luxe uitstraling krijgt en het blokje acrylaat ook nog eens extra beschermt wordt.

Het logo van de Rabobank hebben we met wit foliedruk bedrukt op de bovenzijde deksel van de magneetdoosjes. Door middel van verhitting van een gepersonaliseerde messing stempel wordt het witte folie in de doos gedrukt, waardoor het logo in licht, voelbaar reliëf in de doos komt te staan.

Ben jij ook opzoek naar een bedrukte verpakking of inlays op maat? Wij denken graag met je mee voor de perfect aansluitende verpakking! Bekijk al onze magneetdozen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Dan gaan we samen een verpakking ontwerpen die volledig aansluit bij jouw wensen.

DVM Rembandt Tower