Blog menu

Laatste blogposts

Zomer verpakkingen met veel kleur, natuurlijke designs en dierenprints

1575 Views
Geplaatst in: Winkel verpakkingen

De nieuwe collectie inpakpapier staat online met leuke nieuwe designs zoals palmboombladeren en bloemen. Je vindt veel natuurlijke kleuren en ontwerpen in de zomercollectie. Ook de dierenprints blijven favoriet deze zomer!

Cadeaus zomers inpakken

Het inpakpapier met de nieuwe dessins geven je cadeaus meteen een zomers gevoel. Het meest gekozen formaat in de winkel zijn de rollen van 50 cm breed. Naast inpakpapier kan je ook kiezen voor zijdepapier in mooie bloemen- en dierenprints. Het zijdepapier wikkel je gemakkelijk om het product heen en plak je vast met een mooie cadeausticker. 

Voor kleine geschenken zoals sieraden en accessoires zijn de cadeauzakjes uitermate geschikt. Papieren zakjes zijn er in vele kleuren, maten en designs. Zo ook in leuke bloemenprints. De plastic foliezakjes zijn voorzien van plakstrip en deze zomer zijn vooral de zakjes met dierenprint designs erg in trek.

In de kledingwinkels zie je veel felle neonkleuren terugkomen in de collectie. Om in te spelen op de neontrend en je verpakkingen te laten matchen met je kledingcollectie kies je voor de neon gekleurde draagtassen, de fel gekleurde inpaklinten en stickers. 

Een verschil in trends zie je terug in de interieurbranche, daar blijven de zachte natuurtinten en de botanische prints wederom mateloos populair. De zachte bruintinten van de basic verpakkingsmaterialen zoals dozen en papier zijn fijn te combineren met witte inpakmaterialen en mooie groentinten. 

ZOMER VERPAKKINGEN

Kies uit de volgende zomerse verpakkingen:

Cadeautjes delen op social media

Op onze social media kanalen krijg je komende periode nog veel meer inspiratie met zomerse verpakkingen. Wij delen geregeld de mooie ingepakte cadeaus van onze volgers via Instagram story bijvoorbeeld! Heb je zelf foto's gemaakt in de winkel en gebruik je daarbij één van onze verpakkingen? Vergeet ons dan niet te taggen met @pacoverpakkingen om ook op onze kanalen gedeeld te worden. 

De zomerse verpakkingen bestellen voor jouw winkel? Ga dan naar website en kies jouw favoriete verpakkingen.

Bekijk alle verpakkingen


Previous post Next post

Laat een bericht achter