Blog menu

Laatste blogposts

Inpaklint, met of zonder print

193 Views

Inpaklint speelt een belangrijke rol bij het inpakken van cadeaus. Het voegt een feestelijke uitstraling toe aan je verpakking. Dit speelt mee in de presentatie van de producten die in het kado zitten. Het kan soms lastig zijn om te bepalen welk lint geschikt is voor jouw bedrijf. Wij helpen je graag met kiezen van het perfecte lint in deze blogpost.

Een strik voor elke gelegenheid

Bij het kiezen van een cadeaulint is het belangrijk om rekening te houden met de gelegenheid waarvoor je het lint nodig hebt. Verkoop jij luxe producten of heb je lint nodig voor bruiloften of jubilea geschenken? Dan is satijn lint de goede keus. Dit lint heeft een luxe uitstraling door zijn glanzende afwerking. Het zijde zachte en soepele lint is van hoge kwaliteit en is dubbel gebiesd. Het is gemakkelijk te strikken en wordt veel gekozen in combinatie met geschenkdozen en inpakpapier.

Heb je veel klanten die graag hun aankopen ingepakt willen bij de kassa? Dan is krullint een goede optie. Dit lint gemaakt van kunststof, wordt veel gebruikt als decoratiemateriaal bij het inpakken van cadeautjes. Je kunt het met een schaar gemakkelijk laten krullen voor een feestelijk effect. Ideaal om te combineren met inpakpapier, cadeaustickers of papieren zakjes.

Er zijn ook veel verschillende soorten lint met bedrukking voor speciale gelegenheden. Voor Valentijnsdag of Moederdag maak je je presentje helemaal af met een lint bedrukt met hartjes. Op Koningsdag is het passend om je verkopen te versieren met een oranje lint. Of pak je kerstcadeaus in met lint in kerstthema.

Wij verkopen ook linten die meer geschikt zijn wanneer je duurzaamheid als bedrijf wil uitstralen. Denk hierbij aan lint gemaakt van jute. Jute geeft een duurzame uitstraling als alternatief voor kunst- en synthetische materialen. Perfect voor een natuurlijke look van je geschenken of bestellingen.

Inpaklint

Kies de juiste kleurencombinatie

Niet elke kleur inpakpapier past bij elke kleur lint. Het is daarom belangrijk om de juiste kleurencombinatie te kiezen. Standaard kleuren zoals beige, goud, zilver, wit of zwart kunnen vrijwel bij elk inpakpapier. Je kunt harmonie in kleuren vinden door een combinatie te maken met kleuren die complementair zijn aan elkaar. Dit houdt in dat je een kleur lint kiest die tegenover de kleur staat van je inpakpapier. Stel je inpakpapier is blauw, dan staat een oranje lint daar perfect bij. Andere complementaire kleurencomniaties kunnen bijvoorbeeld een roze inpakpapier zijn met een groen lint.

Ook kun je kiezen voor een kleur lint in dezelfde tint als het geschenk. Een lila lint in combinatie met paars papier kan daarom goed bij elkaar. Je maakt dus gebruik van één kleur in een verschillende tint of toon. Het straalt rust uit op de ontvanger.

Bedruk je eigen lint

Naast de standaard soorten inpaklinten in ons assortiment is het bij ons ook mogelijk om een lint te laten bedrukken. Denk hierbij aan het bedrukken van satijnlint met je eigen logo of ontwerp. Hierbij zijn verschillende standaard kleuren lint of opdruk mogelijk. Daarnaast kun je ook de breedte van het lint zelf bepalen. Dit geldt ook voor het laten bedrukken van krullint of bedrukt keperband. Bekijk ons eerder gemaakt werk in ons portfolio.

Pak niet alleen geschenken in met lint!

Cadeaulint hoef je niet alleen te gebruiken voor het inpakken van geschenken of bestellingen. Je kunt lint ook op andere creatieve manieren gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld lint gebruiken als decoratie in een bloemstuk of boeket in combinatie met transparante polypropyleen folie. Of gebruik lint om producten op te hangen, zoals tasjes of schilderijen. Ook kun je veel Do it yourself projecten doen met lint. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Bij het kiezen van inpaklint hou je dus rekening met een paar omstandigheden, zoals de gelegenheid en de kleur van het lint. Inpakken van cadeautjes of bestellingen maakt het nog specialer wanneer je deze afmaakt met lint. Met een lint laat je de extra moeite die je erin stopt zien, wat weer een positieve indruk achterlaat op de ontvanger. Om het echt persoonlijk te maken kun je kiezen om een lint te laten bedrukken. Zo past het lint perfect bij jouw huisstijl en zullen klanten je gaan herkennen.

Cadeau's met lint


Previous post Next post

Laat een bericht achter