Blog menu

Laatste blogposts

Feestdagen verpakkingen: Maak indruk met je geschenken

213 Views

Bij ons draait om verpakkingen. Met de feestdagen voor de deur zijn wij helemaal enthousiast wat betreft het inpakken van cadeautjes. Een goede presentatie begint namelijk bij de verpakking. Maak je cadeaus dit jaar extra speciaal en besteed hier extra aandacht aan. Of je nu kerstcadeautjes inpakt of iets voor een andere feestelijke gelegenheid, hier zijn wat handige tips om je inpak skills naar een hoger niveau te tillen.

1. Het juiste materiaal is het halve werk

Het begint allemaal bij het kiezen waarin of waarmee je je cadeau gaat inpakken. Je kunt voor de kerst kiezen voor het klassieke inpakpapier met kerstmannen, ijsberen of kerstbomen. Maar wil jij dit jaar extra opvallen? Geef een glans aan je cadeau met ons inpakpapier met glimmende strepen. Hiermee straal je luxe en feest uit.

2. Klein maar fijn

Ben je meer opzoek naar een ideale verpakking voor kleine cadeautjes? Wil jij laten zien dat je met zorg de verpakking hebt uitgekozen? Denk dan aan cadeauzakjes! Velvet, suède, organza, katoenen, satijnen of lederen zakjes geven je cadeautje meteen een luxe uitstraling. Een klein cadeau hoeft niet meteen minder waard te zijn.

3. De lintjes en strikjes

Een mooie decoratieve toevoeging aan elke cadeau zijn inpaklinten. Van lichte tinten zoals lichtblauw, mintgroen en babyroze tot donkere kleuren zoals bordeaux rood, royalblue en violet. Of ga je voor een zachte matte pastelkleuren of wel een knallende metallic kleuren. Ook is het materiaal van het lint erg belangrijk. Voor een feestelijk uitstraling kun je kiezen voor krul- of raffia lint . Ben je meer opzoek naar een luxe uitstraling? Kies dan voor satijn- of organzalint.

4. Een personal touch

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je cadeau met een handgeschreven berichtje. Dit kun je schrijven op een cadeaulabel die je gemakkelijk aan het lint kunt bevestigen. Schrijf een liefdevolle boodschap op voor de ontvanger of voeg een grappige noot toe om een glimlach op hun gezicht te toveren. Dit kleine gebaar zal je cadeaus nog specialer maken.

5. Kers(t) op de taart

Maak je cadeau af met een houtenhanger. Precies dat kleine extraatje die jouw verpakking speciaal maakt. Je kunt de houtenhangers makkelijk bevestigen aan jouw inpaklint. Het gebruik van zijdepapier- en vloeipapier . om je cadeau’s, kan net dat extraatje toevoegen. Verkrijgbaar in allerlei kleuren met of zonder print.

6. Wil je echt uitpakken?

Dan ben je misschien wel opzoek naar een passende magneetdoos voor jouw geschenk. Dit zijn luxe geschenkdozen met klepsluiting voorzien van een magneet. De magneetdozen worden ook vaak klepdozen genoemd en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Erg gewild vanwege de stevige kwaliteit (hard geplastificeerd karton) en luxe uitstraling. Geef de luxe magneetdoos of klepdoos een persoonlijke touch en laat deze bedrukken met jouw eigen logo of ontwerp. Wij bedrukken al vanaf 100 stuks magneetdozen met jouw logo, afbeelding of tekst. Full colour, foliedruk veel type bedrukkingen zijn mogelijk! Daarnaast kan je de doos voorzien van een interieur/inlay zodat jouw product er precies inpast.

Experimenteer dus met het inpakken van cadeaus in verschillende stijlen, kleuren en decoraties. Voor wie of wanneer je ook een cadeau inpakt het begint bij de verpakking! Met onze tips kun je je geschenken op een geweldige manier presenteren en een wow-factor achterlaten op de ontvanger. Veel inpakplezier!


Previous post Next post

Laat een bericht achter