Blog menu

Laatste blogposts

Pasen en de lente begint met verpakkingen!

345 Views

De vogeltjes fluiten, de zon begint te schijnen en de eerste bloembollen bloeien al op. Het voorjaar is begonnen! Speciaal voor dit seizoen hebben wij een selectie van producten gemaakt die jou helpen de lente in huis te halen. Daarbij mogen verpakkingen voor Pasen deze maand zeker niet ontbreken. Lees in deze blogpost alle inpaktips!

Bonbon doosjes

Haal de lente in huis

Wie aan de lente denkt, denkt aan vrolijke kleuren en printjes. Verpak jij je producten in geschenkdozen? Bekijk dan eens onze gekleurde magneetdozen in het blauw, groen, roze of geel. Kleuren die perfect passen bij de lente. De kleurrijke magneetdozen zijn perfect om te combineren met zijdepapier. Denk aan vloeipapier met een printje of in een effen kleur. Ook is Sizzlepak feestelijk opvulmateriaal om je producten in te verpakken en beschermen.

Wij geven je graag inspiratie met onze top 3 product combinaties voor de ultieme lentelook. Met als eerste setje een mint groene magneetdoos in combinatie met eucalyptus zijdepapier. De pistache groene details van het tissuepapier matchen perfect bij de pastel groene geschenkdoos. Pak je product in het vloeipapier in en maak het lente pakketje af met een bruine vierkante sticker om het opvulpapier dicht te plakken. De licht bruine kleur van de sticker komt terug in het zijdepapier. Zo past alles qua kleur goed bij elkaar.

Mocht je dit jaar iets meer out of the box willen gaan, dan is de combinatie van een licht blauwe magneetdoos met lila Sizzlepak een speelse keus. Beide pastel kleuren passen goed bij elkaar, doordat lila een kleur is die tussen rood en blauw in zit. Beide pastelkleuren geven samen een vrolijk kleurenpalet.

Ben je in een creatieve bui en meer op zoek naar een subtiele touch van kleur? Dan is de combinatie van een witte magneetdoos met pastelkleurige inpaklinten meer iets voor jou. De gekleurde linten geven de doos precies de kleur die het nodig heeft. Ga aan de slag en plak de linten gemakkelijk op de buitenkant van de magneetdoos met een beetje lijm. Of strik de linten mooi om de doos heen. Een feestje om uit te pakken!

Nog ruim op tijd voor Pasen!

Al deze voorbeelden kun je natuurlijk ook perfect omtoveren tot paasverpakkingen! Voeg paaseitjes toe in de doos als extra verrassing. Of verpak de paaseitjes in een transparant blokbodemzakje. Om echt uit te pakken kun je deze zakjes leuk versieren met een konijnen cadeausticker. Schattiger kan toch niet!

Organza zakjes zijn een feestelijke verpakking om als extraatje toe te voegen aan jouw producten. Verras je klanten of personeel met een cadeauzakje gevuld met chocolade eitjes. Leuk om toe te voegen bij een bestelling of een aankoop. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals roze, groen, blauw, geel of paars.

Bonbon doosjes

Krijg je ook al voorjaarskriebels van deze kleurrijke verpakkingen? Wees er dan als de kippen bij en kijk welke kleuren passen bij jouw bedrijf of product. Of je nu gaat voor een gekleurde magneetdoos met Sizzlepak of zijdepapier, met een klein presentje verras je klanten en je personeel altijd.


Previous post Next post

Laat een bericht achter