Blog menu

Laatste blogposts

Hét papieren alternatief voor plastic polyzakken!

883 Views
Geplaatst in: Verpakkingsmateriaal

Bij Paco Verpakkingen nemen we duurzaamheid heel serieus. Wij verdiepen ons in hoe het bedrijf kan bijdragen aan een betere leefomgeving voor iedereen. Met een scherpe antenne voor innovaties binnen de branche zet Paco in op het concreet uitvoeren van goede ideeën in de praktijk en het creeëren van groenere en duurzame verpakkingen. Onze klanten waarderen dat. De klanten van onze klanten waarderen dat.

Vervang plastic polyzakken voor eenmalig gebruik door duurzame pergamijn papieren zakken met FSC®-certificaat. De transportzakken zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar. De bewuste transportzakken zijn weerbestendig en sterk, vochtwerend en voorzien van een verborgen ventilatiegat, zodat het pakket tijdens transport en opslag kan ademen. Ook bespaar je verzendkosten door het lage gewicht van de transparante zak. Het semi-transparante materiaal is voldoende doorzichtig voor visuele inspectie en handmatige barcode scanning.

De Vela zakken zijn dé vervanger van de poly plastic zakken en helpen hiermee voorkomen dat meer plastic zakken onze planeet vervuilen. Ook zijn de zakken voorzien van een plakstrip (op basis van papier) waardoor geen plastic tape nodig is om de zakken te sluiten. De pergamijn papieren verzendzakken zijn beschikbaar in 7 verschillende formaten en allemaal te krijgen bij Paco Verpakkingen, bekijk ze hieronder!

Maat Afmeting Ref. Toepassing
 XS  15x20 cm  8004 Deze zakjes worden vaak gebruikt voor het verpakken van kleine artikelen zoals kaarten, foto's, sieraden, stationairy of knopen.
 S  20x25 cm  8005 De zakjes met dit formaat worden vaak gebruikt door winkels om kleine artikelen zoals sieraden, sjaaltjes en lingerie in te verpakken.
 M  25x30 cm  8006 Deze maat papieren zakken worden gebruikt voor het verpakken van bijvoorbeeld accessoires, sjaals, kleine kledingstukken of lingerie.
 L  30x40 cm  8007 De zakken in maat L worden gebruik door veel winkels en webshops om grotere artikelen zoals t-shirts, leggins, polo's of jurkjes in te verpakken.
 XL  35x50 cm  8008 Deze maat papieren zakken worden veelal gebruikt voor het verpakken van onder andere grote sjaals, truien, overhemden of jurken.
 2XL  40x60 cm  8009 De zakken met formaat 2XL worden veel gebruikt door kledingwinkels voor het inpakken van dikke truien, hoodies, jurken of broeken.
 3XL  50x75 cm  8010 De grootste maat is de meest gangbare maat om bijvoorbeeld jassen, colberts, dikke hoodies en andere grote kledingstukken in te verpakken.

Bekijk alle formaten Vela™ bags

Previous post Next post

Laat een bericht achter