Blog menu

Laatste blogposts

Kerst verpakkingen in zwart en zilver

1384 Views
Geplaatst in: Winkel verpakkingen

Speciaal voor de feestdagen is de collectie aangevuld met nieuwe uitvoeringen wijntassen, geschenkdozen met venster, een kerst starterspakket en luxe geschenkdozen in brievenbusformaat mét bijpassende omdoos.

kerst verpakkingen wijndozen

Wijn verpakkingen

Het assortiment wijn verpakkingen is flink uitgebreid met wijntassen en wijndozen met transparant venster. Verkrijgbaar in meerder kleuren! De wijnflessen worden ook vaak ingepakt met zacht zijdepapier voor extra bescherming in de wijntas. De wijndozen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, ook met een interieur zodat de wijnfles op zijn plaatst blijft. De vensterdozen worden vaak gevuld met gekleurd Sizzlepak voor een feestelijke uitstraling.

Kerst starterspakket

Luxe starters inpakpakket voor kerst kopen? Het starterspakket van de Vanessa kerstcollectie bestaat uit inpakpapierluxe papieren draagtassen en stickers. Zo heb je meteen een compleet kerstpakket voor je winkel in dezelfde stijl. De verpakkingen uit het kerstpakket zijn ook los te bestellen.

Luxe brievenbus verpakkingen

Wil je producten verzenden die door de brievenbus passen? De zwarte geschenkdoos in brievenbusformaat heeft een magnetische klepsluiting en wordt klant-en-klaar aangeleverd. Je hoeft de luxe brievenbusdoos dus niet meer zelf in elkaar te zetten. De zeer stevige kwaliteit geschenkdozen zijn geschikt voor het verpakken van kleine producten zoals kleding, sieraden en accessoires. Verkrijgbaar in meerdere formaten met bijpassende omdoos, bekijk alle mogelijkheden op de site.


Previous post Next post

Laat een bericht achter