Blog menu

Laatste blogposts

Een luxe cadeau zo op je deurmat

255 Views

Stel je wil jouw klanten of personeel verrassen met een mooi cadeau, maar je bent opzoek naar een luxe verpakking die door de brievenbus past. Dan zijn onze magneetdozen met brievenbusafmeting precies wat je zoekt! Ze zijn niet alleen handig, maar geven ook die mooie uitstraling aan jouw cadeau. Maar waarom zijn deze magneetdozen zo populair?

Magneetdozen zijn gemaakt van stevig karton. Dit is niet alleen voordelig voor de looks van de dozen, maar bieden zij ook bescherming. De dozen sluiten door middel van de magneten in de klepsluiting. Een stukje slimme technologie om de dozen eenvoudig te laten openen door de ontvanger.

Het heeft veel voordelen dat deze multifunctionele dozen door de brievenbus passen. Jouw klanten hoeven namelijk niet thuis te zijn om hun pakket in ontvangt te nemen. Het pakket verschijnt na bezorging zo op de deurmat. Ook scheelt het in de kosten. Het versturen van een brievenbusdoos is voordeliger dan het versturen van een verzenddoos. Alle kleine beetjes helpen.

Om de magneetdozen netjes af te leveren bij jouw klant hebben wij speciale omdozen voor de magneetdozen. Deze dozen hebben een klepsluiting en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Wil je nu echt een blijvende indruk maken bij de ontvangers? Zet dan je bedrijf in de schijnwerpers door onze magneetdozen te laten bedrukken met jouw logo of ontwerp. Dit creëert een professionele uitstraling en zorgt het voor merkherkenning.

En waar kun je deze magneetdozen die door de brievenbus passen voor gebruiken? Voor van alles! Online winkels gebruiken ze om kleding, sieraden, cosmetica, en nog veel meer in te verzenden. Luxe geschenken zoals parfum, horloges en chocolade zien er geweldig uit in deze dozen.

Mocht je de dus opzoek zijn naar een verpakkingen met een luxe uitstraling die tegelijkertijd makkelijk en voordelig te versturen zijn? Overweeg dan onze magneetdozen in een brievenformaat.

magneet brievenbusdozen


Previous post Next post

Laat een bericht achter