Blog menu

Laatste blogposts

Verras je medewerkers en klanten tijdens Valentijn!

316 Views
Geplaatst in: Verpakkingsmateriaal

Nog even en dan is het weer de dag van de liefde. Wie zegt dat Valentijnsdag alleen gevierd mag worden met een partner? Het is erg origineel én creatief om een valentijns cadeau aan je personeel of klanten te geven. Een speciaal bedankje laat zien dat jij ze waardeert. Ben jij van plan mensen te verrassen en heb je al een cadeau kunnen scoren, maar ben je alleen nog op zoek naar een verpakking hiervoor? Pak ze dan in met onze valentijn inpaktips! In onze blog hieronder lees je alle tips om je geschenk zo liefdevol in te pakken.

Klassieke valentijn verpakkingen

Het geven van een valentijnsgeschenk aan je klanten of personeel is iets wat ze niet zullen verwachten. Hiermee kun je met een klein gebaar extra waardering laten zien. Dit hoeft natuurlijk niet zo zoetsappig als een cadeau voor je partner. Denk bijvoorbeeld aan een product of dienst die je zelf verkoopt, een fles drank of een geschreven kaartje. Door je kado ook creatief in te pakken maak je nog meer een blijvende positieve indruk.

Er zijn verschillende manieren om je relatiegeschenken in te pakken. Ben je van plan een cadeaupakket samen te stellen, bloemen of een ander groot kado te geven? Dan zijn er verschillende opties om dit in te pakken. Het inpakken van je kado in transparante folie is gemakkelijk en zorgt voor een feestelijke uitstraling. Maak je cadeau af met een lint in valentijn thema.

Wil je liever dat de inhoud van het cadeau een verrassing is voor de ontvanger? Pak het dan in met roze of rode inpak- en zijdepapier. Het maken van een pakketje in een valentijn kleurige geschenkdoos zorgt voor een luxe beleving. Vul de geschenkdoos op met een bijpassende kleur sizzlepak en je verpakking is ready!

Een box vol zoetigheid

Wie valentijn zegt, zegt natuurlijk chocola! Deze zoete traktatie is perfect om je klanten of personeel te verrassen. Bonbons vinken in dit geval alle boxen aan, als het gaat om een luxe chocolade cadeau. Voor onze nieuwe geschenkdoosjes met deksel bonbon zijn ook passende inlays verkrijgbaar. De stevige doos van massief karton bestaat uit een losse bodem met deksel en is verkrijgbaar in verschillende maten en in de kleuren natural, wit en zwart kraft. Vanaf 100 stuks zijn deze bonbon doosjes ook te bedrukken. Een marginaal verschil tussen verschillende batches geschenkdozen kan voorkomen.

Onze speciale magnetische sweetboxen voor lekkernijen zijn ook een perfecte verpakking voor valentijn. De PVC-vakverdeler zorgt er namelijk voor dat de binnenzijde van de sweetbox beschermd is tegen voedselvlekken. Wil je liever wat kleiners geven? Dan zijn cadeauzakjes een leuke feestelijke verpakking. Ze zijn perfect om bijvoorbeeld sieraden in te doen.

Bonbon doosjes

Een lieve extra touch

Om je geschenken nog wat meer op te leuken hebben we verschillende decoraties. Denk aan cadeaulabels, houten hangers, houten knijpers of valentijn stickers. Met een mooi lint kun je je cadeau een luxe uitstraling geven. Vooral het satijn lint bied deze uitstraling. Satijn lint hebben we in verschillende kleuren en zelfs met hartjes als opdruk.

Valentijnsdag is dus perfect om je waardering te uiten aan je werknemers. Het zal ze zeker verrassen. Met dit kleine gebaar, maak je de dag van een ander. Met al deze inpaktips is het zo geregeld.


Previous post Next post

Laat een bericht achter