Blog menu

Laatste blogposts

Een frisse start met verpakkingsmateriaal voor jouw producten!

280 Views

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op een bruisende start. Of je nu een webshop, winkel of magazijn hebt, het juiste verpakkingsmateriaal kan een wereld van verschil maken voor het verzenden, inpakken of presenteren van jouw producten. Bij Paco Verpakkingen begrijpen we dit maar al te goed en hebben speciaal voor jou verpakkingsoplossingen samengesteld om je te helpen het nieuwe jaar in stijl te beginnen!

Het visite kaartje van jouw bedrijf

Een van de eerste dingen die een consument opvalt wanneer hij jouw product ontvangt of ziet, is de verpakking. Het visuele aantrekkingsvermogen van verpakkingen is belangrijk om in het nieuwe jaar extra op te vallen tussen alle concurrentie.

Het is belangrijk dat je als merk of bedrijf de huisstijl consistent door laat lopen in je verpakkingen voor het opbouwen van naamsbekendheid en herkenning. Dit kun je doen door bedrukte verpakkingen, maar ook door het kleurenschema, grafische elementen en algemene esthetiek van je merk of bedrijf door te voeren in verpakkingen. Consistentie is hierbij de key! Pas de kleuren van je geschenkdoos, draagtas, of verzendzak af met de kleur van je vloei- of inpakpapier.

Maak indruk met gepersonaliseerde verpakkingen

Het is mogelijk om verpakkingen een persoonlijke touch te geven. Wil je merknaam laten opvallen met bedrukte verpakkingen? Het kan allemaal! Verras met de start van dit nieuwe jaar je klanten met unieke verpakkingen die een blijvende indruk achterlaten. Personaliseer magneetdozen zelf met onze nieuwe configuratie op verpakkingenbedrukken.nl of vraag voor alle andere verpakkingen een offerte aan bij onze drukwerkspecialisten.

Ook een verpakking op maat maken is mogelijk! Dat kan, afhankelijk van het soort verpakking, al vanaf 1000 stuks! Interesse? Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze drukwerkspecialisten.

Verpakkingen

Duurzaamheid is de toekomst

Duurzaamheid is niet langer slechts een trend; het is een blijvende verandering in de manier waarop we denken over verpakkingen en hun impact op het milieu. Milieubewuste verpakkingen worden in 2024 steeds belangrijker. Als bedrijf kan je je onderscheiden door met jouw verpakkingen te laten zien dat jij je inzet voor het milieu.

Denk aan verzenddozen, draagtassen en verzendzakken die gemaakt zijn van duurzaam materiaal. Je kunt ook duurzame producten combineren. Denk voor de binnenkant van je pakket aan milieuvriendelijk inpakpapier, opvulmateriaal en zijdepapier. Daarnaast zijn veel van onze verpakkingen voorzien van een FSC® certificering. Door producten met dit label te kopen, draag je bij aan de bescherming van de bossen in de wereld. Straal dit als bedrijf duurzaamheid uit door deze talloze mogelijkheden!

Voorkomen is beter dan genezen

Wat we ook zeker niet mogen vergeten is de bescherming van je producten tijdens transport en opslag. Gebrekkige verpakkingen kunnen leiden tot beschadiging aan je producten, wat extra kosten met zich kan meebrengen die we willen voorkomen. Denk aan stevige verzenddozen voor het opsturen, noppenfolie en opvulmateriaal voor bescherming en afdekfolie voor opslag.

Beschermingsmateriaal

Het nieuwe jaar biedt talloze mogelijkheden om indruk te maken op je klanten met verpakkingen. Door te werken aan de visuele uitstraling van je verpakkingen gepaard met duurzaamheid en goede bescherming gaan we goed 2024 in. Wij Paco Verpakkingen zijn er trots op hoe we in 2023 je konden ondersteunen met alle verpakkingsbehoeften. Samen op naar een mooi nieuwe jaar!


Previous post Next post

Laat een bericht achter