Blog menu

Laatste blogposts

Maak een feestje van je kerstpakket verpakking!

375 Views
Geplaatst in: Verpakkingsmateriaal

De feestdagen naderen. Ben jij al bezig met het voorbereiden van de jaarlijkse kerstpakketten? Wij helpen je graag om een blijvende indruk achter te laten met de verpakking! Van de doos tot de opvulling ervan. Wij delen graag onze tips en inspiratie om er een uitpakfeestje van de maken.

Het begint met een doos

Als eerst wil je dat je pakket er aan de buitenkant feestelijk uitziet. Dit kun je op verschillende manieren doen! Denk er bijvoorbeeld aan om je kerstpakket te verpakken in een magneetdoos. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een klassieke gouden en rode magneetdozen, zijn altijd een goede optie. Of denk je dit jaar wat meer out of the box? Dan geven de kleuren zilver of zwart jouw pakket waarschijnlijk de gewenste luxe uitstraling.

Voor grotere dozen zijn de kerstpakket geschenkdozen een goede optie. Door de kerstprint op de doos is het perfect voor de feestdagen. Opzoek naar een doos met andere afmeting? Dan kun je een doos natuurlijk ook leuk inpakken met kerstinpakpapier!

Misschien zijn postdozen niet de eerste dozen waaraan je denkt om te gebruiken als kerstpakket, maar ze zijn juist erg geschikt. Denk vooral aan een gouden postdoos. Die geven een glans die jouw kerstpakket verpakking nodig heeft! Postdozen worden plano aangeleverd en zijn makkelijk in elkaar te zetten. Met behulp van insteekkleppen zit de postdoos goed dicht. Wil jij echt uitpakken? Lees dan onze blog over postdozen als maaltijdboxen en bezorg feestelijke kerstontbijtjes.

Voor het geven van een fles zijn er ook veel opties mogelijk. Wijndozen zijn een mooie geschenkverpakking voor wijnflessen of champagneflessen. De luxe wijndozen zijn van massief karton, verkrijgbaar in meerdere formaten en hebben een chique uitstraling.

Opvullen maar!

Nu de doos is uitgezocht en alle producten die je wilt geven zijn gehaald, is het tijd om het pakket te opvullen. Sizzelpak en sipro-pack geven meteen een feestelijke uitstraling aan je pakket.

Sizzelpak is luxe opvulmateriaal van dunne reepjes karton in een zigzag-vorm. Het sizzlepak is FSC® gecertificeerd, milieuvriendelijk en het houtvrije papier is 100% biologisch afbreekbaar. Perfect voor het opvullen van loze ruimtes in een doos, als bescherming voor (breekbare) producten of als decoratie materiaal bij geschenken. De kartonnen muizentrappetjes in de kleuren diep rood, bordeaux, donker groen of goud geven meteen het kerst gevoel bij het uitpakken van het geschenk.

Een andere feestelijke optie voor de opvulling van je kerstpakket is sipro-pack. Dit spiraalvormige zijdepapier, ook wel swirl genoemd, is luxe opvulmateriaal van dunne slierten papier in spiraalvorm. De krullerige textuur van sipro-pack voegt een feestelijke uitstraling toe aan het kerstpakket, waardoor het er aantrekkelijk en uitnodigend uitziet. Het opvulmateriaal is gemakkelijk in gebruik: trek aan het uiteinde, schud het even los en er ontstaat een sliert met luxe krullen die je product goed beschermen en er prachtig uitzien. Rood, wit met goud of zilver is perfect voor het opvullen van kerstcadeaus.

De keuze voor sizzlepak en sipropack als opvulmateriaal voor kerstpakketten voegt echt wat toe. Het wordt een feestje voor de ontvangers om de kerstpakketten uit te pakken.

Magneetdoos met sipro-pack


Previous post Next post

Laat een bericht achter