Blog menu

Laatste blogposts

Multifunctionele verpakkingen voor de beauty branche

2059 Views

Heb je een winkel, een webshop of allebei? Vele verpakkingsmaterialen zijn niet specifiek voor één doeleinde te gebruiken, maar multifuctioneel! Denk aan dozen die als geschenkdoos én als verzenddoos in te zetten zijn.

Beauty items verdienen extra inpakaandacht. Door verschillende verpakkingsmaterialen met elkaar te combineren krijgt je cadeauverpakking een unieke uitstraling. Ook de kleurencombinaties spelen een rol. Wij geven je graag een aantal beauty verpakkingsvoorbeelden in deze blog!

De duodozen

Nieuw in het assortiment is de duodoos, een kartonnen doos die aan één zijde kraftbruin is en aan de andere zijde matwit. Deze luxe postdoos is omkeerbaar en kan op twee manieren gevouwen worden: met de bruine kant aan de buitenkant of met de witte kant aan de buitenkant. Aan jou de keuze welke kleur je graag wilt tonen!

Naast de duodoos worden de geschenkdozen Venetië en de postdozen met klepsluiting gekozen voor hun dubbele functie. Beide verpakkingsdozen zijn zowel geschikt om beauty cadeaus mee in te pakken én te verzenden. Wil je de doos niet als verzendoos gebruiken, maar puur als geschenkdoos. Dan adviseren wij om een plastic verzendzak om de doos heen te doen. De plastic verzendzak is dan een extra beschermlaag om de doos heen. De neutrale dozen zijn goed te combineren met lint, stickers en gekleurd zijdepapier. Deze decoratie verpakkingen zijn online te bestellen in vele kleuren, kies daarom de kleuren uit die goed bij jouw huisstijl en beauty producten passen. Hulp nodig met selecteren? Spreek ons dan aan op de chat tijdens kantooruren.

De verpakkingszakken

Een grote groep verpakkingen zijn onderverdeelt in de categorie zakken. Verzendzakken, webshopzakken, plastic zakken, papieren zakken, cadeauzakjes, katoenen zakjes en ga zo maar door! Hoe kan je nu een goede keuze maken? Om je te helpen staat op de website een filter. Zo kan je filteren op kleur, maat en ook op categorie.

In ons voorbeeld zie je de papieren geschenkzakken in een klein en middel formaat, deze zijn versierd met ronde stickers en krullint. Deze papieren blokbodemzakken zijn niet alleen geschikt als geschenkzak, maar ook als verzendzak. Beeld maar eens in dat deze zakken geen stickers en lint versieringen hebben, maar een adreslabel. Dat ziet er meteen anders uit! Ideaal om als verpakking te kiezen als je je producten zowel via de winkel, als via de webshop verkoopt.

Voordelen van multifunctionele verpakkingen

Het selecteren van je ideale verpakkingspakket kan aardig wat tijd kosten, je wilt ten slotte dat deze perfect passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Een verpakking dat voor meerdere doeleinden inzetbaar is, is daarom geen overbodige luxe. Als de basisitems goed zijn, kan je deze eindeloos combineren met decoratie en beschermingsmaterialen zoals zijdepapier, sizzlepack en inpaklinten.

Naast het gemak, heeft een multifunctionele verpakking ook een ruimtebesparend voordeel. Nog een belangrijk punt is het prijsvoordeel, bij grote afnames van hetzelfde artikel krijg je vaak staffelkorting. Wij horen graag jouw wensen en geven je persoonlijk advies om een mooi multifunctioneel verpakkingspakket te selecteren!


Previous post Next post

Laat een bericht achter