Blog menu

Laatste blogposts

Verzendklaar met meer dan 4000 verpakkingsmaterialen

1671 Views

Of je nu een groot magazijn of een webshop aan huis hebt. Je hebt bij ons de keus uit meer dan 4000 verpakkingsmaterialen. Wij hebben zo'n 150 producten toegevoegd aan de collectie! Je leest er alles over in deze blog.

Stipt verzenden

verzenden magazijn verzenddoos wit

Verzenddozen

Kies de juiste maat en uitvoering voor verzending van je producten. Wij bieden luxe postdozenbasic brievenbusdozen en alles daartussenin! Nieuw in de collectie zijn de boekverpakkingen, dit zijn kartonnen boekwikkels om je boeken netjes in te verpakken en beschermend te verzenden. Verkrijgbaar in zeven formaten in de kleuren bruin en wit. Ook de postdozen collectie is uitgebreid met meerdere formaten. Je vindt nu ook budget verzenddozenbudget postdozen en autolockdozen met plakstrip in het assortiment.

verzendkokers koker verzenden

Kokers

De verzendkokers zijn terug in ons assortiment! Je hebt keuze uit ronde verzendkokers met handige sluitdoppen en vierkante verzendkokers met plakstrips. Ideaal voor het verzenden van posters, affiches en andere langwerpige producten zoals paraplu's. De bruine verzendkokers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. 

verpakkingsfolie noppenfolie enveloppen

Beschermfolie

Plastic folie is ideaal voor het beschermen van producten tijdens transport. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen zoals rekfolienoppenfolie en schuimfolie. Vaak gebruikt in combinatie met de verzenddozen. Nieuw op voorraad zijn de enveloppen van plastic noppenfolie met plakstrip

De verzendverpakkingen kunnen met veel verpakkingen gecombineerd worden. Zo worden postdozen veel besteld in combinatie met Sizzlepakzijdepapier en stickers met logo.

Kijk op onze Facebook of Instagram voor meer inspiratie.

Bekijk alle nieuwe artikelen


Previous post

Laat een bericht achter