Blog menu

Laatste blogposts

Hoe zorg je voor een perfecte Moederdag?

1660 Views

Hoe zorg je voor een perfecte Moederdag?

Het zal niet lang meer duren voordat het weer Moederdag is. Met Moederdag zetten we alle moeders in de schijnwerpers: je eigen moeder, je moeders moeder, je zus die net moeder is geworden. Alle moeders verdienen het om op deze dag een beetje extra verwend te worden. Daarom geven we je enkele tips om Moederdag tijdens deze coronatijd wat leuker te maken zodat alle moeders zich een beetje speciaal voelen op deze dag.

Moederdag sieraden foto

Het Moederdag ontbijtje

Een kleine traditie is natuurlijk ontbijt maken voor je moeder. Zelfs in de tijd van corona kun je ervoor zorgen dat je moeder een lekker ontbijtje krijgt. Je kunt bijvoorbeeld alles in huis halen en klaarmaken zodat je het bij haar thuis kunt bezorgen, in een mooie postdoos. Dan kun je met elkaar videogesprekken voeren om het echte Moederdag gevoel te behouden!

Champagne

Knutselen

Alle moeders houden van een zelfgemaakt cadeau. Een cadeau is altijd leuker als je weet dat er moeite voor is gedaan. Dus met een zelfgemaakt cadeau zit je altijd goed, of het nu gaat om een gekleurde kleurprent, een theelichthouder, een keukenschort of een zelfgemaakte kaart. Gebruik een mooie geschenkdoos met deksel of een magneetdoos om je presentjes extra leuk te verpakken.

Lekker knus

Online Moederdag

Aangezien alles tegenwoordig vanwege corona online is, is het een leuk idee om Moederdag ook online te vieren. Dit kun je op verschillende manieren doen, namelijk door met het gezin of de hele familie te videobellen en op deze wijze samen de dag door te brengen. Ook kun je een filmpje opnemen samen met de andere kinderen en zo herinneringen ophalen van vroeger, zodat jouw moeder dit kan kijken op Moederdag zelf, hoe leuk is dat! Maak voor iedereen die meedoet aan het videogesprek een mini giftbox, waar je voorwerpen in doet die herinneringen oproepen. Succes gegarandeerd!

Complimentjes

Moeders zijn er dol op! Vertel hoe leuk ze zijn op een kaartje en leg uit hoe lief ze zijn in een gedicht. Moeders kunnen er geen genoeg van krijgen. Laat dus vooral weten hoe lief, knap en grappig ze is. Dat maakt haar Moederdag extra bijzonder en vooral tijdens deze coronatijd kunnen moeders dat extra compliment gebruiken! Maak het nog specialer en stuur dit gedicht op in een mooie verzendzak in A4 formaat!

Cadeautje

Je kunt natuurlijk een knutselproject maken zoals hierboven vermeld, maar er zijn veel verschillende soorten cadeaus die je kunt geven. Je kunt bijvoorbeeld het favoriete parfum of gezichtsverzorging van je moeder kopen die je in een leuk geschenkdoosje kan doen of je kunt haar een leuke bonbon doos cadeau doen. Ook is het natuurlijk leuk om zelf een armbandje te maken of cadeau te geven. Je kan deze heel leuk verpakken in onze sieraden dozen.

Sieraden en bonbons


Previous post Next post

Laat een bericht achter