Blog menu

Laatste blogposts

Ronde en vierkante verzendkokers

1058 Views

Ronde Verzendkokers

De ronde verzendkoker, het ideale verzendmateriaal om soepele artikelen zoals affiches, flyers, posters en andere documenten mee te versturen of op te slaan. De ronde verzendkokers zijn gemaakt van gerecycled compact karton waardoor het een milieuvriendelijk product is. Het is daarnaast ook sterk materiaal waardoor de inhoud die verzonden met de ronde verzendkoker wordt, goed beschermd is tegen vallen en andere stoten. De koker is bruin van kleur en aan de zijkanten sluitbaar door middel van twee witte plastic doppen.

Langwerpige of ronde producten kunnen beter getransporteerd worden in een ronde verzendkoker in plaats van in een postdoos of verzenddoos. In een ronde verzendkoker zitten deze producten steviger en veiliger in de verpakking dan in een postdoos of verzenddoos. Daarnaast is het verzenden van een ronde verzendkoker goedkoper dan een postdoos of verzenddoos.

Bekijk in het overzicht hieronder welke formaten (lengte x diameter) er beschikbaar zijn en welke artikelen je het best in welke formaat kunt transporteren.

Formaat Artikelen per formaat
42.5 x 6 cm  Alle overige A-formaten
49.5 x 5 cm A2-formaat, stoepbordposters en lichtbakposters
62 x 8 cm A1-formaat, stoepbordposters en lichtbakposters
63.5 x 6 cm Stoepbordposters en lichtbakposters
67 x 6 cm Stoepbordposters en lichtbakposters
73 x 8 cm Stoepbordposters en lichtbakposters
82 x 6 cm Stoepbordposters en lichtbakposters
84.5 x 5 cm A0-formaat, stoepbordposters en lichtbakposters
93 x 6 cm
117 x 6 cm
123 x 8 cm
123 x 10 cm
163 x 10 cm

Ronde verzendkokers bekijken

Vierkante Verzendkokers

De vierkante verzendkoker is het alternatief voor de ronde verzendkoker. Ook deze vierkante verzendkoker is bedoeld om artikelen als affiches, flyers, posters en andere soepele spullen in te versturen of op te slaan.

Met de vierkante verzendkokers kunnen producten tot een maximaal gewicht van 10 kilo verzonden of bewaard worden. De vierkante verzendkokers worden plat aangeleverd zodat ze makkelijk zijn te vervoeren, maar gelukkig zijn de kokers eenvoudig in elkaar te zetten door de makkelijke vouwtechniek. De zijkant van de koker zit dicht door de extra kartonnen vouwkleppen die aan de koker vastzitten.

Hiernaast zijn de vierkante verzendkokers gemaakt van bruin enkelgolf karton gerecycled materiaal waardoor ze ook een positieve bijdrage leveren aan ons milieu.

Een vierkante verzendkoker wordt vaak gekozen boven een ronde verzendkoker. Hier zijn verschillende redenen voor, zo is de vierkante verzendkoker makkelijker stapelbaar om zo kosten en tijd te besparen bij de opslag. Doordat er geen plastic dop op de uiteindes zit, is het beter voor het milieu. De kans dat opgerolde papieren producten vast blijven kleven aan de zijkant van de koker is bij de vierkante verzendkoker nihil, terwijl dit bij de ronde verzendkoker regelmatig gebeurd. Het is daarnaast mogelijk om de vierkante verzendkokers te personaliseren door er een merk logo of een andere visuele uiting op te laten bedrukken.

De vierkante verzendkoker is beschikbaar in de formaten:

Formaat Artikelen per formaat
10.5 x 10.5 x 50 cm  Alle overige A-formaten
10.5 x 10.5 x 61 cm A2-formaat, stoepbordposters en lichtbakposters
10.5 x 10.5 x 86 cm A1- en A0-formaat, stoepbordposters en lichtbakposters
12 x 12 x 43 cm Alle overige A-formaten
12 x 12 x 120 cm A2-formaat, stoepbordposters en lichtbakposters
12 x 12 x 160 cm A0- en A1-formaat, stoepbordposters en lichtbakposters

Bestel jouw nieuwe (bedrukte) vierkante verzendkokers nu bij Paco Verpakkingen!

Vierkante verzendkokers bekijken


Previous post Next post

Laat een bericht achter